Adam og Eva Skole og Akademi Blog.
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Barber eller Stylist?

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 3. Jan 2020

Som elev ved Adam og Eva Skolen kan du spesialisere/fordype deg innen ulike fagfelt under studietiden din. Fordypningsfagene er per idag delt opp i to kategorier: Herrefaget/barber eller Styling.

Maya Stark (t.v - styling) og Anne - Lise (t.h - herrefaget/barber) har hatt hovedansvaret for å holde i undervisningen for høst - semesteret og har lang fartstid innenfor fordypningsfagene.

Elevene våre starter fordypningsperioden sin med foredrag av kjente hårstylister, makeupartister og fotografer i bransjen, og får et innblikk i hvordan arbeide med foto i form av nøye planlegging og gjennomføring. 

I høst hadde vi besøk av Kristoffer Myhre, Eirik Thorsen og Inger Lise og det er alltid en fryd å ha denne trioen på besøk. De har gjort mange prosjekter sammen og vi føler oss veldig trygge på at elevene får et godt innblikk i å jobbe i denne bransjen når disse forteller.


Siste del av fordypningsperioden er en fotoshoot og her får elevene vist frem hva de har jobbet med og bygget opp sin portefølje. Alle bildene blir vist under vår avslutningsseremoni siste skoledag og fagjuryen som består av; Eirik Thorsen, Harlem Alexander og Steven Pimjang kårer en vinner i hvert fordypningsfag.
Vinneren av ÅRETS HERRE/BARBER ble Marte Bjørnseth Kristoffersen og dette sier juryen om vinneren:

Behagelig og harmonisk bilde, med et fint uttrykk. Arbeidet har en sharp design og høy faglig kvalitet. Arbeidet viser en rød tråd fra start til slutt og moodboard samsvarer med uttrykket eleven har kreert på sin modell. Vinneren kan være stolt av det arbeidet som hun har levert. Vinneren av ÅRETS STYLIST ble Cecilie Steinsvik og dette sier juryen om vinneren:

Fin helhet og flyt i bilde. Flott å se hvordan vinneren har jobbet med perfeksjon og fått med modellen sine babyhår inn i stylingen. Dette ser dyrt ut! Høy faglig kvalitet på stylingen, og fin harmoni i bilde. Juryen vil se mer av dette fremover!!! Arbeidet viser en rød tråd fra start til slutt og moodboard samsvarer med uttrykket eleven har kreert på sin modell. Vinneren kan være stolt av det arbeidet som hun har levert. 


Ønsker du å gå Adam og Eva Skolen? Søknadskjema finner du her.0 Kommentar

Powered by: Bloc