Adam og Eva Skole og Akademi Blog.
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Nært på - Harlem Alexander

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 31. Mar 2020

Harlem Alexander er en positiv, ydmyk og fantastisk mann på alle måter, han kommer opprinnelig fra Halden, og jobber til daglig på Adam og Eva på Steen og Strøm.


Siden verden nå er satt litt på "hold" og vi må holde avstand, tenkte vi det kunne passe å få til en hyggelig digital prat med den ellers så travle mannen.


Hvor er du nå og hvordan ser dagene dine ut i disse coronatider?

«For øyeblikket er jeg i Oslo, kunne ha godt av å reise hjem til familien i Halden. Savner de litt ekstra nå i disse tider, men heldigvis er alle friske og raske, så de har det fint".

(onkel Harlem)

"Jeg bruker mye av "dødtiden" min til å trene, meditere, og være aktiv. Men jeg holder avstand fra folk som regjering anbefaler. Nå har jeg skikkelig forsprang til å bli FIT til sommeren, og det føles så bra".


 

Har du sett noen bra filmer/serier i disse dager du vil anbefale?

«Det har blitt veldig mye Netflix og chill disse dager;)

Jeg har sett hele Harry Potter sagaen, the sinner, tiger king, mange James bond filmer og Jan Thomas søker drømmeprinsen», sistnevnte må vi ærlig innrømme vi har fulgt med på også!

 

Mange savner frisøren sin i disse dager. Har du noen HOT tips for håret, som de kan gjøre i ventetiden?

Tips 1 - Nå som vi fleste er i korona karantene rekker vi å reflektere og tenke på ting vi kanskje har tenkt på lenge. Er du faktisk fornøyd med hårfargen din? Kanskje du tørr og ta neste steg og bli litt lysere? Skal du klippe lugg? Skal du klippe deg kortere? Nå har du sjansen til å tenke deg om, og det klør ihvertfall i mine fingre.

Tips 2 - Du rekker også å ta deg god tid til å gi håret ditt kur 1 gang i uka.

Tips 3 - Sett deg ned, ta frem krølltangen og øv deg på de krøllene eller bølgene du alltid har drømt om. Eller sleng skillen din på andre siden, kanskje den ligger bedre andre vei.

Tips 4 - Jeg anbefaler hvertfall ikke å farge eller klippe hjemme. Hvis fargen blir feil, blir det vanskelig for oss frisører å rette opp igjen, og mye dyrere for deg som kunde».


Les mer om Adam og Eva Frisørutdanning her


Kan du gi oss 3 punkter på hva som er det beste med å være frisør?

1. Det å få en positiv reaksjon fra kunden. Når du har gjort en fin klipp eller farge og kunden er så fornøyd at hen nesten detter av stolen #bestefølelsen

2. Det å få være kreativ.. se på kunden, hvem er hen, klippe etter kundens behov og diskutere sammen.

3. Det å få møte masse forskjellige mennesker og få være med på så utrolig mye forskjellig. Om det er Fashion show i Oslo eller New York.

 


Frisørutdannelse  

Harlem tok sitt svennebrev i 2012 og forteller at ved å ha gjennomført sin utdannelse og læretid hos Adam og Eva Skole og Opplæringskontor sitter man igjen med utrolig mye kunnskap og trygghet. «Du blir grundig vurdert og evaluert ved hvert arbeid gjennom hele skolegangen og læretiden, som gjør at du er godt forberedt til svennebrevet. At hardt arbeid gir resultater er det ingen tvil om! Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag, om jeg ikke hadde hatt så dyktige folk rundt meg, som byr på seg selv og sin kompetanse, sier Harlem. Ved å ha fullført læretiden ved Adam og Eva Opplæringskontor hadde jeg motivasjon og trygghet til å begi meg ut på andre eventyr som Oslo Runway, New York Fashion Week, Paris Fashion Week og ikke minst Victoria`s Secret Show! Så skal jeg gi et lite tips til nye frisørspirer må det være; ta ansvar og gjør deg god, du vil aldri angre», avslutter han.

 

Vi takker for praten Harlem, du er best!


Vil du følge Harlem sine fotspor? Vi har rullerende opptak med studiestart i august og januar, nettsøknad finner du her!


0 Kommentar

Powered by: Bloc