Adam og Eva Skole og Akademi Blog.
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Følge drømmen eller fornuften?

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 15. Apr 2020

Tusenvis av norske ungdommer må i løpet av få dager gjøre et av de viktigste valgene i livet, nemlig karrièrevei. Det er søknadsfrister til høyere utdanning i mars/april og mange vet kanskje fortsatt ikke hva de ønsker å bli?


Vi på Adam og Eva Skolen er så heldige å oppleve mennesker i alle aldre som ønsker å følge (frisør) drømmen sin. Kanskje de har gått annen utdanning tidligere, jobbet i andre yrker eller kanskje frisørdrømmen alltid har vært klar. Vi har en samtale med alle våre søkere før vi tilbyr studieplass, og opplever ofte at mange har ventet med å tørre å ta det store steget og faktisk søke hos oss, da det har vært en forventning, på hjemmebane, med en annen yrkesvei.Mulighetene med en frisørutdannelse

En frisørutdannelse inneholder og har så mange flere utviklingmuligheter enn hva folk flest vet. Ofte er det også store utviklingsmuligheter i salongen eller bedriften man jobber i. Jobber du f.eks i Adam og Eva Gruppen er mulighetene uendelige! Adam og Eva Gruppen har flere salonger under seg; Adam og Eva, Spaghetti, KUTT og Nalu Nalu. Innenfor disse konseptene har du som frisør muligheten til å "klatre" om du har ønsker og ambisjoner om det. Med din frisørutdannelse som bakgrunn har du mulighet til å utviklet deg på nye arbeidsområder som for eksempel faglig leder eller avdelingsleder i salong. Brenner du for å undervise og lære andre, kan Adam og Eva Skolen være en mulighet.

Andre ønsker å videreutdanne seg til å bli hårstylist for å jobbe tettere mot mote, film, TV, magasiner og vi har et eget TALENTTEAM i Adam og Eva Gruppen som du kan bli en del av, allerede som lærling, som jobber mye ute i motebransjen. Vårt AKADEMI og akademikonsulenter kurser opp andre frisører og salonger, samt jobber på store arenaer som New York Fashion Week, Copenhagen Fashion Week, Fushion Oslo, Oslo Runway og de reiser i tillegg mye rundt med ulike store brands som Redken, Loreal og Matrix.Med en frisørutdannelse har du også muligheten til starte egen salong og utvikle ditt egne unike konsept, så mulighetene er mange, om man ønsker å benytte seg av det! Ved valg av studie er det mange som lurer hva en forventet lønn er? Hva du kan tjene i frisørlønn kan variere og basere seg på mange faktorer, les mer om dette her!


Adam og Eva Skolen har oppstart to ganger i året, januar og august! Søknadskjema finner du her.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på mail: skolen@adamogeva.no 0 Kommentar

Powered by: Bloc