Trinny og Susannah - oppdrag Norge. Sesongstart i dag, mandag 7. januar.

Postet av Akademiet den 7. Jan 2013

Fra mandag 7. januar er den britiske styling-ekspertisen Trinny Woodall og Susannah Constantine tilbake i Norge. Første stopp er Tromsø!

Med direkte og hjertevarm tilnærming og enkle, men velprøvde stylingknep, har Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over. Deres første stilmisjon i Norge ble vist på FEM våren 2012, og i august/september var duoen tilbake for å respondere på nye SOS-meldinger fra nordmenn med stilmessige utfordringer.

Trinny og Susannahs fremste ambisjon er å gi menneskene de møter en real boost av selvtilliten. Og denne gangen har de også langt bedre innsikt i hva norsk væremåte, vær og vind har å si for nordmenns stilsans.

Trinny & Susannah - oppdrag Norge, sesong 2- ser du på FEM mandager til fredag klokken 20:30.Retro Nouveau

Postet av Akademiet den 5. Des 2012

Denne måneden har vi fått inn masse fantastisk flotte bidrag til "Månedens Adam og Eva Look", i samarbeid med L`Oréal Professionnel.

Her er juryens 3 utvalgte:

3. plassen går til Sissel i Grensen

2. plass går til Berit i Storgata:

& månedens vinner er........

Peder fra Paleet :-) Peder vinner Mythic oil shampoo, conditioner, maske og valgfri Mythis Oil hårolje. Han er også med - som månedsvinner - i konkurransen om 1 SteamPod glattetang + produkter fra L`Oréal Professionnel og billett til Årets Frisør fra Adam og Eva. Hovedvinnere blir publisert etter at hele konkurransen er ferdig - på nyåret.

Konkurransen fortsetter i hele desember, så vi gleder oss til mange nye og fantastiske bidrag.Adam og Eva Skolen presenterer......

Postet av Akademiet den 29. Nov 2012

Adam og Eva Skolen presenterer sin årlige høstvisning i kveld. Elevene har hatt noen hektiske uker med mye jobbing, planlegging og masse inspirasjon. Vi gleder oss til i kveld :-) Sees vi?


Adam og Eva Årsfest.

Postet av Akademiet den 2. Apr 2012

[embed]http://player.vimeo.com/video/38841943?title=0&byline=0&portrait=0 [/embed]

Adam og Evas årsfest, samler over 200 glade og feststemte ansatte fra hele Norge.