Kevin Dang Blog.

Teoriprøve 1 ✅

Postet av Kevin Dang den 22. Aug 2016

Nå er klokken 15:24 og jeg kom nettopp inn døra og nå sitter jeg foran pcen. Etter en hel uke med tung, men spennende teori så har de aller fleste fullført den første av tre teoriprøver. Det føles ekstremt godt at 1/3 av det teoretiske er ferdig, og jeg må ærlig si at jeg er ganske fornøyd med innsatsen min på prøven. Jeg føler jeg fikk skrevet ned det viktigste av det jeg kunne. Så får resultatet bare bli sånn den blir.

I dag skal jeg bare slappe av og kun tenke på meg selv, må jo pleie meg selv også før jeg tenker på andre folk :-) Den siste tiden har jeg stresset så mye at jeg har fått så urent hud, og det ikke bra. Jeg pleier alltid og ha tørre bein og armer, så jeg har testet ut en god exfoliating body balm av REN. Og den er helt fantastisk! Huden blir så myk og ren, samtidig som det lukter godt også. Ellers bruker jeg Invisible pores detox mask og fuktighetskrem av samme merke.


Dere kan trykke på bildene for mer informasjon om produktene eller trykke HER og HER.
0 Kommentar

Teoriprøve på mandag...

Postet av Kevin Dang den 20. Aug 2016

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg her, på en lørdagskveld og oppdaterer bloggen min. Jeg synes at uken har gått ekstremt fort, selv om det pleier å gå veldig sakte når man har mye teori på skolen.


Mandag som kommer har vi om sjamponering og hodebunnsmassasje, og det gleder jeg meg veldig mye til. En av de beste tingene med å dra til en frisør er jo hodebunnsmassasje (synes jeg). Og det jeg gleder meg litt mindre til... Det må være teoriprøven vi har etter lunsj. Jeg føler jeg kan det meste, men jeg kommer nok til å glemme alt i det vi får prøven.

Jeg føler at permen min har blitt veldig tung, er det flere enn meg som føler det samme?

Jeg har brukt min lørdag til å slappe av og koble litt av alt med skole og pensum, men det klarte jeg ikke. Så da satt jeg meg ned for å lese litt og titte litt rundt på YouTube for inspirasjon. Det er så mange dyktige frisører der ute, som for eksempel; Guy Tang, Jenny Strebe, Anna Lee. Guy Tang jobber veldig mye med fashion colors, han gjør det umulige til mulig! Det er så fascinerende og se videoene hans, og man kan virkelig se at han elsker jobben han har. Jenny Strebe lager veldig mange kule updo, krøller og fletter. Og Anna Lee gjør det meste, jeg begynte å følge henne etter at jeg så henne klippe håret til ei annen jeg følger på YouTube.

Vi blogges! Og følg meg gjerne på Instagram, Kevdoeshair. 😁


0 Kommentar

UKE 33.

Postet av Kevin Dang den 18. Aug 2016


Første blogginnlegg.


Første skoledag var mandag 15. august. Jeg husker at jeg var nervøs, mer nervøs enn jeg hadde trengt å være. Jeg så det var mange som stod utenfor Adam og Evabygget, og kunne se at flere også var nervøse. Da vi alle kom inn, ble vi godt tatt imot av en av instruktørene og det var snacks og drikke vi kunne forsyne oss. Nam nam, hvem sier nei takk til gratis mat? Hehe. Denne dagen fikk vi informasjon om hvem inustruktørene var, samt masse informasjon om regler og nyttige ting å tenke over.


Vi ble delt inn i 4 forskjellige grupper, det første som slo meg var 'hvordan skal jeg kunne lære meg alle navnene til disse medelevene?' Men det går faktisk litt greit, for jeg kan navn på noen få. Alle gruppene hadde som oppgave å skrive ned hva gruppas mål var, og etter det fikk vi arbeidsoppgaver vi skal utføre mot slutten av dagen, og det er å vaske og rydde skolebygget. Gruppa mi fikk toalett og kjøkken.🙊

Tirsdag, onsdag og torsdag hadde vi undervisning om de ulike grunnklippene, hud og hår, service og kommunikasjon, og bedriftsøkonomi. Det er ikke så mye å si annet enn at det er tungt! Men veldig lærerikt og jeg gleder meg til hver eneste time, selv om jeg må ærlig innrømme og si at det fremdeles er litt uvant å våkne så tidlig, for å ha undervisning klokken 08:30 hver morgen.

Da var første post ferdigskrevet, håper ikke det var kjedelig å lese? Hehhehe.


0 Kommentar

Powered by: Bloc