John Sverre Nergaard Blog.
John Sverre Nergaard

John Sverre Nergaard

Student

Månedens blogger er.. MEG!

Postet av John Sverre Nergaard den 7. Des 2015

Endelig har jeg blitt kåret til månedens blogger! Det føles stort, og jeg er glad for at andre også liker det jeg skriver. For å lese skolens innlegg om blogeventet, kan du trykke HER.

Jeg har også fått sikret meg plass for neste praksisperiode. Jeg skal tilbake til Adam og Eva Grensen, hvor jeg var sist. Men ikke nok med det - jeg skal også være utplassert hos Adam og Eva Nedre Slottsgate! Jeg storgleder meg.

I morgen har jeg eksamen i kort gradering og skjegg. I morgen altså. SISTE eksamen er i morgen. Hvor i alle dager har tiden blitt av? Jeg føler nesten at første skoledag var igår?? Jeg skal selvfølgelig ikke skuffe dere - nedenfor kan dere se alle praktiske eksamenene mine hittil:


Helform:

Strukturomforming:


Kombinasjonsklipp:


Husk også å ta en titt på hårkontoen min på Instagram, dersom du ikke har gjort det allerede (eller bare vil se igjen). Den finner du ved å trykke HER.


0 Kommentar

Ikke bare bob-bob

Postet av John Sverre Nergaard den 26. Nov 2015

De siste dagene har jeg klippet så mange long-bobs at jeg nesten er ute av tellingen. På første bilde under, kan du se Astrid. Hun fikk et mørkere hår ved bruk av foliestriper + en litt kortere sveis. Under Astrid, ser du Martina - som ble ganske så mange cm kortere! Hun kom med en ganske så hideous "ombré", og gikk ut igjen med en hot bob!

Idag tok kjæresten min turen innom skolen for å få ny farge. Som noen av dere kanskje har sett, så ble han blå for noen uker siden (det er ikke bare-bare å ha en ivrig frisørkjæreste). Denne fargen hadde nå blitt litt blass, så vi bestemte oss for å gjøre noe nytt. Etter avfarging og en minicolor ble resultatet nærmest perfekt... Sa jeg nærmest? Jeg mente perfekt! Dette ble, som overskriften sier, ikke bare bob-bob - fargejobben resulterte nemlig i en 6er!

(Dersom du er nysgjerrig på hvilke farger jeg brukte, anbefaler jeg deg å ta en titt på Instagramkontoen min, som du finner HER.)0 Kommentar

Pimp my beard

Postet av John Sverre Nergaard den 23. Nov 2015

I det siste har jeg oppdaget en ny instagramkonto - og jeg har falt helt pladask! Brian og Johnathan er to bestevenner fra Portland, Oregon med over 110 tusen følgere på Instagram, noe som ikke er en overraskelse i det hele tatt. På sin instagramkonto (som du kan finne HER) legger de flere ganger i uken ut bilder av skjeggene sine, pyntet med alt fra konfetti og glitter, til popcorn og legoklosser. Jeg kan ikke si annet, enn at jeg ELSKER det!

De har også en egen hjemmeside, du kan ta en titt på: www.thegaybeards.com


0 Kommentar

Ønsker du å se ut som en million kroner?

Postet av John Sverre Nergaard den 17. Nov 2015

Jeg kan dessverre ikke få deg til å se ut som en million kroner, noe jeg også er ganske glad for at jeg ikke kan, I guess? Fordi hvem vil vel se ut som penger?

Vi er nå i full gang med kundeperiode, og jeg har allerede hatt flere kunder - både striping, klipp, og farge. Perioden vi er inne i nå, er vel det aller morsomste med hele skolehalvåret. Det høres kanskje rart ut, men det er virkelig fantastisk å endre på folks utseende! (Ikke ta meg bokstavelig, nesen din får du ha i fred) Det er utrolig gøy når man får til noe, som faktisk får folk til å se bedre ut!

Jeg hadde blant annet en kunde som kom med et langt, småslitt hår med gulskjær - og etter et par (pluss et par til, og et par til) timer med meg, fikk hun en flott lob og fine, kalde striper. Dette gav henne en mye mer voksen og sexy look:

Jeg hadde også en farge- og klippekunde for noen dager siden, på han brukte jeg 1/3 Inoa 5.56 og 2/3 5,0 - dette ble da sluttresultatet på han (jeg kom ikke på å ta før-bilde før jeg var godt i gang med etterveksten):

Idag hadde jeg også en fargekunde. Hun fikk en mye jevnere overgang, og kaldere farge: (lyset gjør at sluttresultatet ser smågult ut, noe det iikke ble heheh)

Dersom du også ønsker (en svært billig) time hos meg, kan du ringe Adam og Eva Skolen på: 23135090, og spørre etter time hos John Sverre. Men vær rask, jeg har ikke mange ledige timer igjen!0 Kommentar

To forferdelig triste måneder

Postet av John Sverre Nergaard den 11. Nov 2015

Som overskriften sier, så må de to foregående månedene vært de tristeste hittil. Men fortvil ikke, alt skal bli bedre - JEG er nemlig tilbake!


(For de av dere som ikke var heelt sikre på hva jeg mente med det jeg nettopp skrev, så mener jeg at det må ha vært utrolig trist, for dere lesere, å vente i over TO måneder på et nytt innlegg - jeg beklager på det sterkeste.) knis*


Over til noe helt annet: De to forrige ukene har vi, elevene på skolen, vært på utplassering. Jeg var så heldig å bli utplassert på Adam og Eva Grensen. Det var utrolig lærerikt og gøyalt på samme tid. Jeg likte meg kjempegodt i salongen, og fant raskt tonen med frisørene som jobbet der. Dit hadde jeg virkelig ønsket meg tilbake.


Vil du vite mer om Adam og Eva Grensen, så kan du trykke HER.


Før dette har jeg også gjort masse annet, som jeg dessverre ikke har vist til dere. Jeg har blant annet hatt fargemodeller og permanentmodell. Én av de jeg farget, var min vakre klassevenninne, Silje. Resultatet kan dere se under. (Dersom dere ønsker å se de andre modellene mine, er det bare å titte på hårkontoen min på Instagram. Den finner du ved å trykke HER.)Vi har også nettopp begynt med kundeperiode! Les mer om dette i neste innlegg.
0 Kommentar

Powered by: Bloc