En stor dag | høstkullet 2016
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

En stor dag | høstkullet 2016

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 20. Jan 2017


I dag er det en veldig stor dag for høstkullet 2016! Det er siste dag på utplassering og derfor den offisielt siste dagen på Adam og Eva Skolen. De alle har en ny og fantastisk tid i møte som ferske lærlinger.


Vi spurte Kristine Bommen (koordinator Adam og Eva Opplæringskontor) om hva som er så viktig med lærlingtiden i et tidligere intervju, og hun svarte:

"I denne perioden har du muligheten til å øve og bli faglig sterk i utdannelsen din. Det er i lærlingtiden du kan skape deg en trygg økonomisk fremtid, ved å ta vare på kundene dine og utvide kundekretsen din. Jeg anbefaler virkelig å ta lærlingtiden på alvor, bruk tiden godt og kast deg ut i alt du får muligheten til.
Mulighetene som lærling er uendelige, men det er du som må gjøre jobben. Så mitt tips til lærlinger er å være et JA – menneske, gå ut av komfortsonen din og bli med på ting. Det er i denne perioden du kanskje finner ut av hva du liker å jobbe med" .


Vi tar et tilbakeblikk på et fantastisk semester!


Adam og Eva Skolen og Røde Kors Secondhand hadde et samarbeid i høst. Elevene og alle som deltok under arrangementet var frivillige. Her fikk de som kom innom en lett styling av våre flinke elever, og kunne kjøpe spennende skatter og julegaver fra butikken! Det ble gjort en god del fletter, retting og krølling, i tillegg fikk alle tips og råd tilpasset sitt hår. Det var en utrolig hyggelig dag, forteller Natalie som var en av elevene som deltok.Avgangsvisningen for høsten hadde temaet GRUNGE, en visning som virkelig tok oss tilbake til det fashionable 90 - tallet. Visningen ble åpnet med høy musikk fra Nirvana og modeller entret scenen i sakte fart.

Felles for "grunge musikken" er tunge, dype og «grungy» («grumsete») toner i mørk stil, noe som gjenspeilet seg i modellene fra hår til klær.

Elevene ble sponset av veldig mange aktører og serverte gjestene som kom med drikke, frukt/bær og sjokolade. En flott kveld vi sent vil glemme!Tusen takk for alt høstkullet 2016!

Dere er fantastiske og vi ønsker dere alle masse lykke til. Og husk at vi alltid er her for dere om det skulle være noe.


Hilsen alle oss på Adam og Eva Skolen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc