Fun-Fact fredag! Bli litt kjent med meg
Rafeha Khalid

Rafeha Khalid

Frisør

Fun-Fact fredag! Bli litt kjent med meg

Postet av Rafeha Khalid den 10. Feb 2017

Halla!

Nå er det endelig fredag!

I dag hadde vi klippetest i økende lengder, så selvfølgelig startet dagen min forferdelig :) jeg løp til bussen, pustet og peset hele veien til togstasjonen, til å så stå og vente 20 minutter i -6°, fordi det var tekniske problemer. Selv om dagen startet hektisk og stressende, ble jeg fornøyd med resultatet på klippen, og syns Danielle, som foresten er navnet til dukken min, ble veldig fin!


Nå er det helg, og du er nok interessert i å vite hva jeg gjør på fritiden, for ellers hadde du vel ikke lest om meg. Jeg liker å samle på små og store ting som jeg finner. Det kan være alt fra papir til flaskekorker. Her er en jeg fikk i dag


Det jeg som oftest gjør med slike ting, er å lagd noe ut av dem. Jeg har tidligere lagd ett maleri av fettstifter og varmepistol, og nå holder jeg på med noe annet veggpynt. Bildet kommer når jeg er ferdig :) Jeg elsker å være kreativ! Jeg liker å utrykke meg igjennom malerier, noveller, diktning, eller for eksempel sminke. Kreativitet har ingen grenser, bare sperrer!

Ha en herlig helg, så hører du fra meg igjen snart ❤❤
Kommentarer

0 Kommentar

— Guest
Captcha
Powered by: Bloc