Siden sist
Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Siden sist

Postet av Veronica Holme den 18. Feb 2017

Hei! Allerede nesten en uke siden jeg blogget sist - siden den gang har vi hatt kombinasjonsklipp på skolen: økende lengder, like lengder og gradering. Mandag gikk til demonstrasjon, og så klippet vi både tirsdag og onsdag.

Tirsdag var det Valentines Day, så jeg og Kim dro på Gulating i Lillestrøm og spiste middag, og så avsluttet vi kvelden på Martins med et par øl. Det ble sent, og jeg var så trøtt på onsdag, men det var totalt verdt det. Trengte å tilbringe litt ordentlig tid sammen, bare prate og være oss to en liten stund.

På torsdag var det tid for klippetest - og jeg var så bestemt. Jeg tok meg god tid, og fikk fullført. Det som var best med klippetesten på torsdag var at jeg fikk noen "eye openers" og det var en utrolig deilig følelse. Jeg skjønte plutselig hvorfor de to siste fønene mine ikke har vært noe særlig bra, og jeg fikk endelig litt mer dreisen på kammen. Utrolig gøy.

Høyre side ble litt lenger enn venstre, og jeg hadde en guide for de like lengdene som var litt kort. Ellers kunne jeg også ha jobbet mye mer med fønen, for det ble litt for mye volum i bakhodet, og den var ikke godt nok polert. Jeg er veldig fornøyd med resultatet!

I går begynte vi med herreklipp - kort gradering, og skjegg. Det så utrolig vanskelig ut, så jeg gruer meg litt til mandag. Testen skal vi ha på tirsdag, og på torsdag skal vi klippe på modeller. Hadde modell, men han trakk seg, så det var ordentlig surt... Etter helgen er jeg nødt til å finne noen. Jeg har arbeidshelg, så derfor må bekymringen vente til mandag.

God helg


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc