2 uker med teori er over, og da var vi igang med praksis! Lykke :)
Elisabeth senland

Elisabeth senland

Student

2 uker med teori er over, og da var vi igang med praksis! Lykke :)

Postet av Elisabeth senland den 3. Feb 2014

Starter mitt første blogg innlegg med å fortelle litt om våre 2 uker med teori som har bestått huden, håret, service, hodebundmasasje, trend, økonomi og mye mer. Det har vært 2 tunge uker men også veldig lærerike. Nå er de over og vi i klassen er veldig klare for mye praksis framover :)
Idag Mandag 3/2 begynte vi med tema :Opprull. Dette var da for meg helt nytt å gjøre, men når vår kjære lærer hadde demo på det så det jo kjempe enkelt ut. vi da etter hvert prøvde og jeg følte meg ubrukelig. Men jeg holdt hode kalt og ga meg ikke. min første dokke ble så som så, men jeg prøvde meg på enda en dokke og følte det gikk mye bedre :) se gjerne på bildene og så gleder jeg meg veldig til morgendagen da vi fortsetter med opprull og oppsett.


Bilde før jeg begynte opprulling til dokke nr 1. :

Og her er noen bilder mens jeg holder på
Bilde fra rett etter jeg tok ut opprullingene


Her kommer resultatet, da har jeg greid ut krøllene med naturbørste og tupert heile hodebund og sprayet det til som jeg ønsket :)


 
Her kommer også noen bilder fra dokke nr.2 . Her har jeg gjort akkuratt det samme som på dokke nr 1, men følte denne gikk mye bedre :) prøvde meg også på en S i front, er ikke sikker på om det vises på bildet.

Siste bilde viser da hva jeg trengte for å få til en opprull, altså:
Vann, naturbørste, spissbørste, opprullinger og redken spray for varmebeskyttende.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc