Frisørutdanning er så mye mer | Kristine Bommen
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Frisørutdanning er så mye mer | Kristine Bommen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 12. Mar 2018

Kristine Bommen gikk ut av Adam og Eva Skolen i 2008, og tok læretiden sin hos Adam og Eva Sandvika. Kristine har gjort mye spennende så langt i sin frisørkarriere, og jobber i dag som daglig leder på Spaghetti Frisør i Bogstadveien

"Og få tid til det man har lyst til er ikke noe problem når du brenner for faget og har det gøy på jobb", sier Kristine.

TEKST: FAY SKOGSTAD


Hva er så viktig med lærlingtiden?
I denne perioden har du muligheten til å øve og bli fagelig sterk i utdannelsen din. Det er i lærlingtiden du kan skape deg en trygg økonomisk fremtid, ved å ta vare på kundene dine og utvide kundekretsen din. Jeg anbefaler virkelig å ta lærlingtiden på alvor, bruk tiden godt og kast deg ut i alt du får muligheten til.

Mulighetene i Adam og Eva som lærling er uendelige, men det er du som må gjøre jobben. Så mitt tips til lærlinger er å være et JA – menneske, gå ut av komfortsonen din og bli med på ting. Det er i denne perioden du kanskje finner ut av hva du liker å jobbe med.

Siden Adam og Eva jobber mye ute i moteverden, har man som lærling og frisør muligheten til å jobbe ute med show, TV og andre ulike oppdrag. Her vil nye bekjentskap lages og nye drømmer blir til.


Mulighetene er mange i Adam og Eva, kan du fortelle litt om det?
Dagen etter jeg startet som lærling ble jeg spurt om å assistere under Oslo Fashion Week, dette var selvfølgelig skummelt, men noe jeg hadde lyst til! Jeg kastet meg ut i det, og jobbet som assistent hvert halvår etter den gangen. Jeg fikk etterhvert også mer ansvar for å koordinere assistentene under denne uken. En fantastisk erfaring jeg vokste mye på!

Etter bestått svennebrev sendte jeg inn søknad som lærer og treningskveldveileder på Adam og Eva Skole og opplæringskontor. Etter fire fantastiske år som lærer og veileder, i kombinasjon med salongjobbing, fikk jeg muligheten til å videreutvikle meg mer administrativt på Adam og Eva Skolen. Her åpnet det seg nye dører, og jeg har vært så heldig å få være en stor del av skole, opplæringskontor og akademi, noe som har gitt meg stor trygghet når jeg nå trer inn i ny rolle som daglig leder.  


"Det skal kile og gjøre vondt i magen,

det er da du utvikler deg som

person og fagperson!"


Du har oppnådd mye! Kan du gi et lite tips til de som vil følge dine fotspor?
Et godt tips og stor grunn til der jeg er i dag er at jeg er et JA – menneske, og brenner for faget. Jeg engasjerer meg og prøver å være med på alt jeg får muligheten til. På denne måten får jeg også mye inspirasjon, som jeg føler er viktig i den bransjen vi jobber i. Jeg har i tillegg gått mye ut av komfortsonen min, som f.eks å undervise på Adam og Eva Skolen, en det er noe jeg virkelig liker. La ting være prøvd, enn uprøvd! Det skal kile og gjøre vondt i magen, det er da du utvikler deg som person og fagperson!


Søk Adam og Eva Skolen i dag!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc