My type of bob!
VildeSlettemoen

VildeSlettemoen

Student

My type of bob!

Postet av VildeSlettemoen den 26. Aug 2014

De siste dagene har vi hatt føneteknikker og varmeverktøy.
På mandag lærte vi bølgeføn og retningsføn. Retningsføn var en ting jeg virkelig er glad jeg lærte fordi jeg kan bruke den i hverdagen. Spesielt på meg selv, for og få lagt håret pent bakover og dempe verver. Bølgeføn var veldig morsomt, følte vi gikk tilbake i tid når vi stod og føna. De fleste sier at bølgeføn er veldig vanskelig men jeg synes det var enklere enn retningsføn! Smaken er som baken.

Eksempler på forskjellige typer resultat du kan få av bølgeføn:

prom-hairstyles.com

pinterest.com

Veldig fint, om du er classy nok til og kle det!


Dette er en sveis jeg kunne tenkt meg og bruke retningsføn på, forresten en av mine yndligstype herreklipper. Kan godt være kortere enn dette + shada sider. Veldig barbershop klipp i mine øyne, kjempestilig!

tattoohaistyle.blogspot.com

pinterest.com

I dag hadde vi varmeverktøy og lærte forskjellige måter å rette/krølle/føne/bølge håret på! Styla først en dukke i par, og så hverandre. Var en morsom og litt mer rolig dag enn vanlig. 

I morgen har vi demo på helform og vi skal begynne og klippe! Jeg grugleder meg til de grader. Elsker gjennomførte bob-frisyrer, kan være så utrolig pent om det er gjort riktig! Men det går nok som en drøm, vi har både fantastiske lærere og elever som hjelper hverandre det de kan. Kjempedeilig og motiverende med en så herlig gjeng. 

Sist men ikke minst, superfine bob'er!


prettydesigns.com


hairstylesforfashion.com


hairstylestars.com


pinterest.com


wardrobelooks.com

sevvven.us


pinterest.com

En bob kan være røff, ren og pen, classy, og edgy. Man kan gjøre så utrolig mye forskjellig, det er utrolig kult! Hvem kan nekte på at dette er en nydelig sveis? 

Wish me luck! 
1 Kommentar

Kommentarer

  • Klara Høiseth

    Får lyst på bob igjen jeg etter denne fine bloggen :)

    28 august 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc