Lana del rey
VildeSlettemoen

VildeSlettemoen

Student

Lana del rey

Postet av VildeSlettemoen den 11. Sep 2014

Klippetesten i dag gikk ikke helt som planlagt. Må helt ærlig innrømme at jeg ikke ble fornøyd med min karakter i dag øyeblikket jeg fikk den. Hadde satt for høye forventninger til meg selv og istedet for og akseptere karakteren jeg fikk for det den var og tenke bedre lykke neste gang ble jeg furten. Jeg klaget en del, viste tydelig misnøye og tror ikke jeg var veldig koselig og være rundt. Er det noe jeg har lært i dag er det og håndtere nederlag på en ordentlig måte. Fordi etter jeg så tilbake på resultatet og min reaksjon innså jeg at det ikke var så ille og jeg ble flau over meg selv. Man up Vilde! Så enkelt er det. Vi har tross alt nettopp begynt å klippe. Kan ikke forvente å få til alt med engang. Neste gang skal jeg være flinkere til å ta det med et smil, tenke nøye over hvor ting gikk galt og forbedre meg til neste gang.

Til slutt så  fant jeg ut at hvem kan ikke redde kvelden bedre enn en av mine største inspirasjonskilder " Lana Del Rey". Denne dama er gjennomført nydelig på både innsiden og utsiden, ikke minst håret hennes! Hun ser alltid smashing ut, har stemmen til en engel og respekterer alt og alle på denne jord. Hun har nok måtte takle nederlag på en ordentlig måte for og komme dit hun er i dag hun også!
Slenger med en link til min yndligssang + musikkvideo av henne( som har hjulpet og inspirert meg utrolig mye på veien) pluss noen bilder av denne fantastiske dama.
Ha en fin kveld :)

Ride official music video - lana del rey

Alle bildene er hentet fra tumblr.com


1 Kommentar

Kommentarer

  • Klara Høiseth

    Å, så herlig å lese denne bloggen - om det viktige du har lært i dag. For å lykkes må man lære seg å tåle å mislykkes, i både egne og andres øyne. Og det er ofte gjennom å mislykkes skikkelig at man får ny kunnskap - og at man kommer opp på neste nivå. Er stolt over den ydmykheten du viser i denne bloggen - med å se og innrømme at du reagerte barnslig. Forstår at du ble skuffet - dette er jo det du brenner mest for i hele verden - og da vil du så gjerne lykkes i alt. Men det gjør ingen. Du har akkurat begynt - ta fram ydmykheten din - la entusiasmen få leke - og nyt hver dag. Det du gjør med hjertet vil du lykkes med. <3

    11 september 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc