Takk for sist. . .
Lene Mari Lunde

Lene Mari Lunde

Student

Takk for sist. . .

Postet av Lene Mari Lunde den 27. Sep 2014

Det var en stud siden jeg blogget nå så tenkte jeg måtte få til noe :)

I det siste har jeg endelig bynt lærlingtiden min på Adam og Eva Storgata og jeg trives utroligt godt. Ikke bare er det en intim salong men menneskene jeg jobber sammen med hver dag mandag til Fredag er helt vidunderlige! Alle er så forskjellige men samtidigt så er det en utroligt bra kombinasjon.
Det har ikke vært sånn som jeg tenkt meg men gud for et valg jeg har tatt som kommer til og forandre livet mitt for alltid. .

Jeg gikk innfor at dette var noe jeg ville gjøre forresten av mitt liv, og gud som jeg ELSKER DET ! Det finnes ikke en dag som er den samme, altid nye ting du lærer hverdag og ikke minst møter på så mye nye mennesker :)
Har også startet treningskveld, og hatt min første photshoot EVER! og det gav meg blod på tanna;) Har også utført 2 av 4 punkter i Modul 1 som skall være ferdig til November, så er det noen der ute som kunne ha tenkt seg Gratis Vask, føn og litt styling så si gjerne i fra :) Trenger modell til førstkommende Tirsdag mellom 18-20:30 på Adam og Eva Skolen, Tøyenbekken 21.

Over til noe helt annet, jeg har også forlatt den lyse siden og  gått mørk igjen :) Og mørk kommer jeg være for altid! Jeg elsker fargen håret mitt er i nå og det er takke være min faglige leder Petra :) Hun er helt rå på farge og alt annet hun gjør i frisør yrket ! (Skryter)

Det var dette jeg hadde på hjerte for denne gangen :) Legger ved noen bilder for inspirasjon :D

Her er før og etterbilde på meg fra lys til mørk :)

Ha det fint folkens og takk for at dere leser <3

Lene Mari Lærling Adam og Eva avd. Storgata
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc