Første klipp på modell: Overstått!
Linn Catherin Hansen

Linn Catherin Hansen

Første klipp på modell: Overstått!

Postet av Linn Catherin Hansen den 3. Okt 2014

Kvelden før klippen så prøvde jeg å forberede meg best mulig, det ved å analysere kunden uten å egentlig ha møtt han i virkeligheten men ut ifra et bilde, og det å faktisk vite hva jeg drev med. 
Det var mye kule tips å hente fra gårsdagens forelesning fra Loreal...

Jeg fant raskt ut jeg bare måtte stole på ferdighetene mine, ettersom alt er logiskt og alt er forståelig så burde jeg ikke kunne ikke vite forskjell på de forskjellige klippeformene, distrubisjonene osv. til klippen.
Men man mister jo som regel 80% av hjernekapasiteten under stress eller forelskelse. I mitt tilfelle var det nok førstnevnte.

Men det gikk bra! Jeg var mest nervøs for teorien. Det var skummelt å tegne noe før jeg hadde egentlig utført det, og jeg regnet med korrigeringer etter hva kundes behov var. Det ble jo faktisk en del av dem, men de gjorde klippen særdeles mye penere. 
Kunden ønsket veldig kort gradering, så det var ikke noe problem å få fikset det. Jeg følte det gikk veldig bra og jeg var heldig å ha en superkul fyr i stolen. I dag har vært supergøy (og slitsomt såklart) og har endelig fått gjøre det jeg har gledet meg mest til, som er å møte mennesker og kunne hjelpe dem og være løsningsbevisst.
Det gleder meg spesielt når vedkommende noen timer senere sender bilde av hårfrisyren stylet og thumbs up. I got no words! 
Fikk 4+ på prøven og er særdeles fornøyd siden det er en av de to høyere karakterene mine (and i'm not shamefull) og det er på en person! :-)

Her er resultatet (har desverre ingen 'før' bilder):


Jeg klippet vekk sidene etter å ha fått satt karakter etter hans ønske om kortere hår, noe som resulterte i et enda finere resultat (i allefall kledde det han bedre syntes jeg). 
Like lengder i kort klipp er awesome! Fikk jo faktisk øvd litt på en kort like-lengder i samme slengen.
Det som var mest uvant var å klippe skjegg men det gikk veldig bra. 
Er overall fornøyd! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc