All shapes and sizes....
Linn Catherin Hansen

Linn Catherin Hansen

All shapes and sizes....

Postet av Linn Catherin Hansen den 7. Okt 2014

Den siste tiden har gått utrolig fort, vi har hatt teori i strukturomforming og fikk prøve oss litt på å ta permanent i forskjellige former og størrelser:
 (kilder: fra venstre: http://www.becomegorgeous.com/topics/permanent-mak...http://www.thewaybeautycenter.nl/portfolio/permane...Det var gøy og utfordrene, jeg kom på gruppe med Andrea og Anette og vi samarbeidet flittig på den stakkars skamklipte frøken Floke. 
Hun fikk festet en liten hodelapp på seg med hår som vi tok forskjellige størrelser på.

Vi fikk prøve oss på klassisk permanent og spiral-permanent. Det var så morsomt for vi fikk ta med oss dukkene hjem, og siden det var min aller første dukke så hadde jeg jo ikke lyst til å kaste den!
Derfor tok jeg med den og den illeluktende hårflekken hjem. Med hatt over så synes det ikke at frøken Floke har i det hele tatt mistet håret. Siden det er Halloween så satte jeg den pent i vinduet før jeg skal sminke henne opp for annledningen. Ellers har jeg vurdert å bruke henne som stativ til hårpynt eller lignende. Midlertidig er hun Halloween-rekvisit.Booo spooookyyyy!

Min kjære søster skal sitte modell for meg den 17 da vi skal ha strukturomforming på model, det er jo supert for hun har megafint hår og kommer til å kle det utrolig godt. Jeg har et bilde under av henne fra jeg krøllet håret med tang.Det blir genialt! Vi har forsovet startet med fargeteori denne uken, det er veldig spennende! Er det noe som jeg elsker så er det farger. Vi fikk litt basic lærdom fra vår søte lærer Ruth i dag om diverse relevante ting og jeg lærte utrolig mye. Det er mye man kan gjøre med hår, jeg ante ikke man kunne reparere tørt hår (Klippet av mitt fine lange hår fordi jeg trodde det var ødelagt når jeg nå har funnet ut i ettertid at jeg kunne fint kuret det friskt igjen. WHAT?!!!!!!!!!!...) Vi skal farge hverandre på fredagen...For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre med den vakre sparesveisen min. Det får tiden vise... Meanwhile, at Adam og Eva skolen:

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc