Colour Colour Colour
Maya-Therese Borgan

Maya-Therese Borgan

Student

Colour Colour Colour

Postet av Maya-Therese Borgan den 9. Okt 2014

Endelig har vi startet med farge noe som jeg syntes er utrolig morsomt, inspirerende og utrolig lærerikt! Jeg husker for en stund tilbake at jeg så veldig frem til vi skulle begynne med farger og begynne å kombinere alt i frisørfaget og ikke bare stå å øve på en klipp og føn men også komme litt videre og starte med noe nytt. Det har gått så utrolig fort og vi har allerede hatt besøk fra Loreal og vi fikk lære masse nyttig fargeteori. Jeg hadde aldri sett for meg at det er så mye å lære men det gjør meg ingenting siden det er så utrolig spennende.
Idag startet vi å farge dukkene våres, noe jeg syntes var utrolig gøy siden det var første gang! Resultatet ble bra, men det ble ikke som planlagt.. Vi bladet 50/50 med 5,25 og 7,11 for å få en mørk mørk lilla, men siden vi tok 50/50 så ble det kun brunt og ikke noe lilla, men da har vi jo lært det til neste gang.
Før bilde;


Etter bilde;
Imorgen så starter vi å farge hverandres hår så det blir jo utrolig spennende, jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre men jeg tror det bare blir å gjøre håret mitt litt kaldere, men det kan være en stor nok forandring i seg selv det. Jeg gleder meg hvertfall masse masse til å lære mye mye mer!

IMORGEN FÅR VI OGSÅ VITE OM VI HAR FÅTT UTPLASSERING I ADAM OG EVA, JEG HAR SÅ KRIBLINGER I MAGEN AT DET ER HELT VONDT!! HÅPER SÅ JEG FÅR PLASS, ALT SOM KAN KRYSSES ER KRYSSA HER HVERTFALL. WOHOO


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc