Dagen da alt gikk galt for den kommende frisøren.
Silja Haugen

Silja Haugen

Student

Dagen da alt gikk galt for den kommende frisøren.

Postet av Silja Haugen den 4. Nov 2014

I dag hadde jeg min 6. dag på utplassering. Jeg stortrives fortsatt i salongen, og det er utrolig koselige folk der!

Forrige uke gikk alt for det meste på skinner. Jeg føler jeg har gitt et godt inntrykk av meg selv, og jeg rydder masse, tar initiativ, får være med å sette i farge av og til, vaske hår, og gjør alt jeg blir bedt om å gjøre.

I dag må jeg innrømme at jeg følte en del motgang. Det kom veldig overraskende på meg, for igjennom hele tiden min på Adam og Eva skolen og første uken på utplassering, har jeg ikke hatt noen problemer med å holde motet oppe. I dag følte jeg ingen mestring. Jeg følte meg elendig og fikk ikke til ting sånn som jeg ville. Dette førte til at jeg ble skuffet over meg selv, jeg ble skuffet over at jeg ikke klarte å være like pliktoppfyllende som jeg vanligvis er. Dette tipper jeg sikkert flere som er eller har vært frisørspirer kjenner seg igjen i? Likevel klarte jeg å ta meg sammen, ta imot kunder å komme meg igjennom dagen.

Skal jeg tenke anerledes på denne dagen, har jeg faktisk lært veldig mye av den. Reaksjonen min i dag viser egentlig bare hvor mye det betyr for meg å lykkes i frisørbransjen. Det er en tøff bransje, men bransjen skaper også MASSE glede og inspirasjon for både de som jobber i den, og de som besøker den.

I dag har jeg lært at tankegang påvirkes mye via handling. Fortsett å stå på selv om du har en dårlig dag, for den vonde følelsen kan endres utover dagen så lenge du handler riktig! :)


I morgen er det en ny dag med blanke ark, og da skal jeg virkelig gi alt, for dette vil jeg!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc