Ferdig med teori!
Susan Magnussen

Susan Magnussen

Ferdig med teori!

Postet av Susan Magnussen den 16. Jan 2015

Hei igjen :)

Denne uken ble vi ferdig med teoriprøve og skulle gå videre til praksis med dukkehoder. Dette er noe vi alle har gledet oss til siden vi begynte forrige uke, dermed var det endelig godt å bli ferdig med teori og begynne å arbeide med håret!
Da vi skulle begynne på dukkene fikk vi også tildelt det utstyret vi trenger i forhold til hva vi skal gjøre og det vi trenger for å bli en dyktig frisør. Utstyret består av føner, ulike rundbørster, ulike kammer, spenner og saks.

Først skulle vi begynne med forberedelser til opprulling og deretter oppsett. Dette vil si at vi skulle tegne skisser til hvordan vi ville ha håret og hvordan vi da ville rulle opp håret slik at det legger seg riktig vei i forhold til formen og hvordan krøller og volum vi ønsket på frisyren. Vi fikk begynne med to ulike klassiske oppsett som blir kalt svinekam og lukketopp. Siden det er fredag og slutten på uken fikk vi være kreative og bestemme selv på slutten av dagen.Her er noe av arbeidet jeg gjorde idag. De skissene jeg har lagt til arbeide ligger i et eget album i galleriet :)

Disse dagene har vært lærerikt og gøy. Man kan allerede se at vi alle har mye å gi fra oss selv, at vivil skape gode frisyrer og fine oppsett til både bryllup og fest.
Jeg gleder meg til mer arbeid med dukker og for å gå videre til klipp!

God helg folkens!


- Susan :))0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc