Varmeverktøy dag
Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Varmeverktøy dag

Postet av Tabitha Narozny den 21. Jan 2015

I dag har vært utrolig artig dag. Lærte forskjellige teknikker med rettetang og krølltang. Siden jeg allerede følte jeg kunne det vi lærte med rettetang, følte jeg ikke trengte det i forhold til krølltang, som jeg aldri i mitt liv har rørt.

Så da ble det krølltang fram til lunsj i dag, og dette er resultatet:Og brant meg selv på lille elefanten min, stakkar. Svei i flere timer.Men utenom å brenne seg, følte jeg at resultatet på dukken ble utrolig bra.

Etter lunsj, skulle vi fikse hverandres sitt hår. Vi skulle gå to og to sammen.

Hun jeg gikk sammen med, ville ha beach waves, så dette fikset jeg med en rettetang. Ble fornøyd med resultatet. Desverre glemte jeg å ta bilder eller lunsj i dag.

Så var det min tur. Gjorde ikke noe spesielt. Hun bare rettet håret mitt. Men det tok tid. Det har holdt seg resten av dagen da, så det er jo bra, selv om jeg kanskje ikke helt trives med strirett hår. Siden vi ble ferdig tidlig, krøllet jeg håret hennes. Ble utrolig fornøyd med resultatet der. Hun så ut som hun var klar for å gifte seg etter dette. Var mange av disse i klassen, som hadde disse krølltang krøllene som man oftes forbinder med en brud.

Så denne dagen har vært utrolig avslappende og artig dag. Håper på flere slike dager.

I morgen skal vi starte med å klippe, så det kommer til å bli utrolig artig å enderlig begynne å klippe. Skal virkelig prøve på å ta enda flere bilder i morgen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc