Klippe, klippe, og klippe litt mer !
Susan Magnussen

Susan Magnussen

Klippe, klippe, og klippe litt mer !

Postet av Susan Magnussen den 24. Jan 2015

Nå har vi endelig kommet til klippperioden hvor vi skal lære de fire ulike basis klippformene.
Igår fikk vi demo på vår første klippeform, nemlig hel form som vil si at tuppene av håret skal klippes helt rett rundt hele hodet(som bildet nedenfor). Dette er noe som er vanskelig siden det ofte kan være lett å klippe håret slik at man får en oppklipt form, men er man nøye å bruker tiden til rådighet vil det vise seg at resultatet blir ganske bra for å være første gang!
Vi fikk vår egen dukke og måtte tegne arbeidstegning av hvordan vi har tenkt til å klippe.Arbeidstegning vil si en plan på hva og hvordan en skal klippe og behandle håret, fra vinkler til grader :)

Som man kan se er det mer arbeid rundt en klipp enn det man kan tro.

Et godt forarbeid bidrar til et godt resultat!Etter dagen igår med demo og tegning fikk vi hele dagen idag på å klippe slik at dukken fikk den formen de skulle ha. Vi begynner å klippe veldig lite, siden vi skal klippe både mandag og tirsdag før testen i helform på onsdag, da skal vi også få karakter på arbeidet. Dukkene skal bli slik at de har hår til over skuldrene.

Jeg fikk klippet meg ferdig idag men rakk desverre ikke å få føner det. Heldigvis har vi flere dager på å øve :) nå når vi har fått øve på å håndtere saks og kam føler jeg det kommer fort inn i hendene. Dagene går utrolig fort når man har det gøy, det er rart å nesten ikke klare å legge fra seg når vi har pause, men etter en liten pust i bakken kan man se videre og virkelig se hva en har gjort bare riktig og ikke fult så bra.

Ser er frem til neste uke allerede! God helg


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc