Enda en klippetest?
Susan Magnussen

Susan Magnussen

Enda en klippetest?

Postet av Susan Magnussen den 13. Feb 2015

Denne uken var det klippetest i økende lengder, dette er en klippform som man både kan bruke til kort og langt hår! Vi skulle klippe en lang klipp, derfor fikk vi ny dukke.

Vi startet med demo på tirsdagen etter en dag med like lengder på mandag. Da vi hadde demo var det mye å tenke over og utfordringer med hvordan håret skulle fraktes og holdes. Etter første dagen pleier jeg å forstå klippen og jobbe med de tingene som man ser man kan forbedre. I dette tilfellet er det tid, som er viktig for å rekke og klippe, føne å se gjennom til slutt. Hvordan en skal vinkle fingrene og frakte håret i riktig grad er andre ting en bør tenke over og øve mer på.

Ny dukke med langt hår!
Etter første dagen bli ikke dukken mye klipt, men dagen etter fikk jeg vist noe fremgang!


Fremgangen ble at dukken lignet på hun i skrekkfilmen, the ring! Hehe.
Men resultatet etter klippetesten idag ble bedre, jeg ble veldig fornøyd når jeg så at jeg fikk en grei V-form og at teknikken sitter bedre og bedre! Litt synd at man får karakteren på arbeidet til mandagen men da håper jeg på en god mandags nyhet, venter i spenning!
Nå er det helg igjen! Ukedagene går så utrolig fort. Men dette er gøy, har funnet noe jeg kan trives med i lang tid. God helg folkens :-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc