FRIYAY
Lise-Lotte Winbladh

Lise-Lotte Winbladh

Frisør

FRIYAY

Postet av Lise-Lotte Winbladh den 20. Feb 2015

Endelig fredag!! Fredag betyr snart helg og må være den beste dagen i uka, jeg smiler i hvertfall ekstra mye i dag. En ny klippeform står på planen i dag og det er alltid like gøy. Motivasjonen er også ekstra stor når jentetur til Blefjell med god mat og skiturer venter meg etter skolen.

I går hadde vi klippetest igjen, og jeg ble veldig fornøyd med eget arbeid og merker at det går bedre og bedre for hver gang nå. På klippetestene er det alltid litt ekstra stress og jeg gjør ofte unødvendige og dumme feil, men jeg merker stor forskjell på meg selv og mitt arbeid i fra første test. Det er jeg veldig glad og merker at motivasjonen og selvtilliten får seg et boost!

En annen ting som virkelig slo meg i går var tanken på at det faktisk bare er ÉN uke til vi har en ekte herremann i stolen!! Shiiiiiiiiit. Kjenner at den tanken skremmer meg litt, men herlighet det blir så gøy. Jeg må bare klare å legge vekk alle uvanene jeg har fått etter å ha klippet på et dukkehode.. Kan ikke slå og dunke denne mannen i hodet på samme måte, og heller ikke gi han en over all hår og ansiktsvask i vasken! Haha.
GOD HELG <30 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc