Spenningen stiger
Lise-Lotte Winbladh

Lise-Lotte Winbladh

Frisør

Spenningen stiger

Postet av Lise-Lotte Winbladh den 25. Feb 2015

Nå nærmer det seg med stormskritt. I morgen sitter det en herremann i stolen min som har valgt å legge både hår og skjegg i mine hender og saks. Spenningen er størst rundt hvordan det faktisk er å klippe i et ekte hår. Vi har blitt fortalt at det er mye enklere enn hva det er med et dukkehår, så det er i hvertfall en god ting. Jeg tror inndelinger og hvordan klippelinjene ser ut vil gi meg et helt nytt syn på det å klippe et hår. At jeg er nervøs og gruer meg er helt sikkert, men jeg vet at dette er sunt og noe jeg overhode ikke er alene om. Det er jo første gangen, og da skal det jo være litt ekstra nerver. Gleder meg til jeg kan tenke tilbake på denne dagen og le av hvor mye jeg gruer meg til å klippe min første kunde.

I går hadde vi klippetest i kort gradering, som er den klippen vi skal klippe på torsdag, og det er fortsatt ting jeg burde øvd på etter gårsdagens resultat.. Men jeg vet heldigvis nå hva jeg må huske på og ikke minst gjøre bedre, så dette får jeg bare pugge på oppi mitt eget hode.
Jeg får forresten en svenske i stolen, så da får vi se om han får beholde partysvenske sveisen eller om den får seg en helt ny vri. :)) Resultatet på torsdag skal selvfølgelig deles, so stay tuned.
Krysser fingre og tær for ar at han ikke ender opp som apa, men heller i likhet med han på bildet... :)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc