Tung lugg, overaskelse og militæret
Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Tung lugg, overaskelse og militæret

Postet av Tabitha Narozny den 25. Feb 2015

I går hadde vi nok en gang en klippe prøve. Kort gradering. Dette er en typisk herre klipp. Denne er satt sammen av 3 klippe former. Gradering i nakken, økende lengder rundt krona og på toppen like lengder.

Her er det før bilde hvor jeg har satt bort håret og gjort klart for å begynne å klippe.
Og her har vi enderlige resultatet. Ble faktisk kjempe fornøy. Hadde litt tung lugg så den feilen gjør jeg antageligvis ikke igjen.
I dag begynte vi dagen med en ny demo. Men dette var kun i dag vi skulle holde på med. En litt mere militær aktig frisyre. Når demoen var ferdig, hentet vi tingene våres og gikk til våres plasser for å klippe. Da fikk jeg meg en liten overaskelse. Smarties eller no. Husker ikke helt hvordan man skriver det der, men korselig var det. På slutten av dagen la jeg også merke til at det sto svakt i speilet mitt "Ha en fin dag videre" og avsluttet med et smile fjes.
I forrige uke fikk vi hver vår hemmelige venn som vi skulle gi litt ekstra oppmerksomhet til. Undres over hvem som har meg som hemmelig venn. Om ca 3 uker finner vi ut av det.

Men over til "militærklippen".

Her er resultatet av dagens klipp =) Må si jeg ble fornøyd, men hadde klart å føne det slikt at det så ut som dukken hadde en værv på toppen av hode, så ser litt rart ut bakerst, men er uansett kjempe fornøyd med resultatet.I morgen starter vi med modeller. Da skal vi klippe skjegg og kort gradering på en fult levende person. Dette blir også første gang jeg klipper skjegg, så det kan bli veldig spennende. Tror det blir en artig dag.

Nå tenkte jeg at det er kvelden, slik at man er utvilt til å klippe modeller i morgen =)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc