Min første hår og skjegg modell
Lise-Lotte Winbladh

Lise-Lotte Winbladh

Frisør

Min første hår og skjegg modell

Postet av Lise-Lotte Winbladh den 26. Feb 2015

Dagen er vel overstått, og jeg kan slappe av etter å ha klippet min første herremodell. Jeg er fornøyd med resultatet og han gikk smilende ut av stolen. Tiden gikk så utrolig fort i dag, og da jeg var ferdig forstod jeg egentlig ikke helt hva som nettopp hadde skjedd. Men at det lå masse hår på gulvet og at han hadde blitt betydelig kortere, det var i hvertfall helt sikkert.

Jeg må innrømme at jeg fikk meg en liten overraskelse da jeg møtte modellen før vi startet i dag. Håret hans var veeeeldig mye lengere enn hva jeg trodde, så det ble en stor utfordring i forhold til hva jeg hadde planlagt og sett for meg. Dette gjenspeiler seg også i resultatet, fordi jeg ikke fikk den helt korte graderingen som stod i kravet til testen. Klippen ble for lang i nakken og på sidene. Jeg måtte prioritere å bli ferdig med hele hodet hans før tiden var ute. Da hadde jeg rett og slett ikke tid til å klippe han så kort. Det var veldig synd, men jeg er allikevel fornøyd og har nå lært masse til neste klipp med kort gradering :)

Her er før og etter bilde. Glemte helt bort å ta noen bilder før jeg klippet, så lengden på håret vises ikke så godt, men dere får et inntrykk av front og skjegg i hvertfall.
0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc