Ikke bare én type krøll
Lise-Lotte Winbladh

Lise-Lotte Winbladh

Frisør

Ikke bare én type krøll

Postet av Lise-Lotte Winbladh den 4. Mar 2015

Onsdagen er forbi og forståelsen for permanent har blitt betydelig mye større siden fredag. Permanent gir oss ikke bare ett resultat og én type krøll.. Her kan vi trylle frem og få forskjellige uttrykk, alt avhengig av hvordan vi vikler opp håret og hvilke spole størrelser vi bruker.
I dag fikk vi gjøre permanent på dukkehode, og det var veldig gøy å få se et ferdig resultat hvor vi selv fikk planlegge og jobbe frem mot hvordan vi ønsket at det skulle se ut til slutt. Alle i klassen fikk ulike resultat, så det var lærerikt å få høre og se hvordan det så ut med de forskjellige metodene og valg av spoler.

Her er et bilde av resultatet vi fikk idag ved bruk av litt forskjellige spoler. Legg merke til de forskjellige størrelsene på krøllene. Her har vi brukt de største spolene og blandet inn noen litt mindre. Ved å få teste ut dette, blir det enklere å vite hvordan vi skal gå frem for at modellen vår skal få et best mulig og ønsket resultat til fredag.Nå ser jeg frem til å planlegge et ønsket resultat, og utføre dette på modell til fredag, sammen med min gode partner Malin :)


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc