Fargeteori
Susan Magnussen

Susan Magnussen

Fargeteori

Postet av Susan Magnussen den 13. Mar 2015

Endelig har vi begynt med farge, noe jeg har gledet meg til :-)

På mandagen begynte vi med teori i farge. Når en skal begynne å farge er det mye man må tenke på. Se hva man har å jobbe med, analysere og finne ut hva en kan gjøre for å få et ønsket resultat. At innen farge handler om fargestjernen, hva og hvordan en skal blande for å få ulike nyanser.De fargene som består av sirkelen er blå, rød og gul. Disse er kalt primærfargene. Dette er farger som blir blandet til sekundærfarger som da er lilla, grønn og orange.

På tirsdag fikk vi besøk av Steven som er frisør og makeup artist fra Adam og Evanedre slottsgate. Det var veldig spennende å få se hvordan han jobber. Han ga oss tips til å legge både makeup til brud og makeup til et mer fest uttrykk.

På onsdag var det undervisning i farging av vipper og bryn, noe som de fleste hadde gjort før.
Etter lunsj fikk vi demo i ulike teknikker en kan legge striper. Man kan bruke hette eller folie.

På torsdag fikk vi besøk fra L'oreal, hvor vi fikk inspirasjon og fikk høre om hvordan fargene og høydetonene er lagt opp.Idag hadde vi enda et besøk av Ronny fra Redken! Merket fort at det var fredag.
Han ga oss mer informasjon om fargeteori og fargene til Redken. Vi så fort forskjell fra L'oreal til Redken, hvordan høydetonene skalaen er bygd opp og undertonene som er beskrevet med tall eller bokstaver.
Neste et uke får vi begynne og farge dukker og hverandre. Dette gleder jeg meg veldig til!


God helg :-)
0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc