Første uken med farge
Lise-Lotte Winbladh

Lise-Lotte Winbladh

Frisør

Første uken med farge

Postet av Lise-Lotte Winbladh den 14. Mar 2015

Det er lørdag, og enda en skoleuke er over. Denne uken har vært tung med mye teori, og vi har lært mye som for meg var helt gresk og ikke så lett å forstå med en gang. Nemlig farge og fargeteori.
Å farge et hår er litt mer komplisert enn hva jeg hadde trodd... Først og fremst trodde jeg at fargene kom til salongen ferdig blandet og med riktig farge til alle kundene som kom, men det var nok for godt til å være sant. Haha, det skulle visst ikke være så enkelt.
Men i dag sitter jeg igjen med en positiv tanke om at jeg er veldig glad for at det ikke er så enkelt. Fordi farge er jo så gøy, og med alt vi kan gjøre med farge ville det vært utrolig kjedelig om de kom ferdig blanda til oss i salongen.

Etter en uke med teori, er heldigvis ikke farge så gresk lenger og jeg har fått en ganske god forståelse for det. En god nok forståelse til å sette i gang med puggingen. På mandag skal vi starte med å praktisere farge på dukkehode, og allerede neste fredag skal vi ha vår første modell til helfarge. Det blir veldig spennende og ikke minst gøy.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc