Full test uke
Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Full test uke

Postet av Tabitha Narozny den 26. Mar 2015

Da er det enderlig torsdag og det betyr en ting, snart helg =D

Vi startet uken med å ha litt repetisjon og repetisjonsoppgave før lunsj på mandag. Etter lunsj fikk vi besøk av Igor Meyer. Han holdt inspirasjonsforedrag for oss og det trengtes for uka som var framfor oss.

Tirsdag og onsdag hadde vi 2 store teoriprøver hvor vi fikk case vi måtte løse. Begge dagene måtte vi være ferdig med teoriprøvene til halv 1 og klokka 1 planlag vi vårshowet vi skal ha 27 mai. Kommer til å bli utrolig spennende og se sluttresultatet på showet =D

I dag hadde vi permanent modell, eller strukturomforming som det også heter. Vi ble delt opp i 2 grupper, en gruppe som startet 8.00-12.00 og andre gruppe som startet 10.00-14.00. Jeg var i den gruppen som startet seinere.

Modellen min hadde helt rett hår, så bare en bølg hadde blitt en stor forandring. Men det var ikke akkurat en bølg vi skulle få til, men mer naturlig looking krøller, og både jeg og modell ble kjempe fornøyde.
I morgen er det fredag, litt usikker hva vi skal gjøre før lunsj, men etter lunsj skal vi lære om HANO (datasystemet frisørene bruker for booking av timer), så det blir spennende å enderlig lære om, og allerede neste uke skal vi være utplasert til 15 april. Må si jeg gleder meg vilt til å være ute i salong og se hvordan alt foregår.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc