snart skjer det
Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

snart skjer det

Postet av Tabitha Narozny den 1. Mai 2015

Snart er det eksamen. Det er bare 1 uke til med kunder så skal vi faktisk starte med eksamene. Tiden kommer til å gå så utrolig fort framover. Plutselig er vi ferdig.

Men i denne uken, har det kjedd litt. Fått bestått et par tester, og hatt et par kunder. På onsdag hadde jeg en kunde som skulle ha foliestriper og klipp. Fikk solgt hodebundsmasasje og farging av vipper og bryn i tillegg, så dagen gikk utrolig fort. Torsdag, hjalp jeg ei med å avfarge et hår.

var spennende å være med og se hvordan dette funker. Aldri gjort dette før, men nå kan jeg vertfall si at jeg har det. Kunden ble utrolig fin og det strålte av hun når vi var ferdig. Hun ble så fornøyd med sluttresultatet. Hun var kjempe mørk når vi startet, en fargenyanse på 4 og endte med en 8 eller 9, så vi fikk lysna det utrolig mye med avfarging. Hun sa at hun kunne nesten gå forbi speil og ikke kjønne hvem personen i speilet er. Hun ble helt annen person med det håret.

Har desverre ingen bilder å legge til. Har vært så opptatt med alt som skjer, så dette er noe som har gått totalt i glemmeboken.

På mandag er det full kjør igjen med kunder også blir det litt lesing til teori eksamen. Skal bli greit å få dette overstått med eksamen =)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc