Siste uke av kundeperiode :-)
Susan Magnussen

Susan Magnussen

Siste uke av kundeperiode :-)

Postet av Susan Magnussen den 7. Mai 2015

Da var enda en uke med kunder over :) nå er det eksamener som står for tur!

På hadde jeg ingen kunder, derfor tenkte jeg å øve på foliestriper. Dette ville jeg øve på fordi dette er noe som blir gjort mye av. Da er det godt å kunne gjøre det ordentlig og i god tid slik at fargen da ikke virker så alt for lenge! Det som er viktig ved foliestriper er at man må få folden ordentlig godt inntil hodebunnen, feste folden godt og ta på nok farge i hver folie. Avstand og verving er også viktig for å skape fine striper! Dette ble bestått etter 3 forsøk. Siden jeg fortsatt hadde litt tid følte jeg at jeg måtte gjøre meg ferdig med rundbørsteføn på kort hår, som jeg ikke fikk helt bestått sist jeg prøvde. Dette gikk også etter 3 forsøk!
Tirsdagen gikk for min del til resepsjonen. Der måtte jeg ta hånd om timebestillinger, ta imot kunder, sette opp plan for resepsjonister de siste dagene og rydde slik at håndklær og diverse arbeidsutstyr var vasket og satt på plass.Onsdagen en hadde jeg kunde igjen. Hun ville stripe håret lysere nå mot vår og sommer. Hun ønsket også å bli kvitt slitte spisser. Dette passet bra siden jeg hadde fått bestått foliestriperest et par dager før. Da føler man seg tryggere på arbeidet. Jeg la foliestriper diagonale bakover slik at det blir penest når en skal ha håret i strikk og velge å bruke midtskill eller sideskill.
Ble veldig fornøyd med resultatet.

før jeg fikk kunden min kl 10.00 på onsdagen klarte jeg mursteinsvikling test på en time. Jeg sa til meg selv at dette skulle jeg klare, siden jeg nesten fikk godkjent sist jeg prøvde.
siste dag med kunde fikk jeg heller ikke kunde. Men da hadde jeg bestemt meg for å få bestått noen flere tester :-) jeg gir meg ikke ved første forsøk. Etter tre forsøk med klassisk vikling til permanent fikk jeg også denne testen godkjent. Det er utrolig vanskelig når en har så utrolig mange ting som skal være helt rett. Inndelinger skal være rene og like store som spolene, du skal få plass til alle spolene på hodet, vikle stramt og rent, og ha en god helhet i arbeidet.


etter dette rakk jeg å arbeide med påføring av ettervekst. Dette skal man klare på en halvtime, da skal dette være rene inndelinger som er påført fint med farge. Det skal ikke være for mye påført og ikke søl og farge på hud(dukkehodet). Når vi påfører dette bruker vi conditioner for å ikke ødelegge dukkene med farge. Etter tre ganger var denne testen også bestått.

Denne uken har det vært mye arbeid med tester, dette er fordi vi må dele på de kundene som har bestilt time. Men alltid gøy å få godkjent tester og høre at dette som du da har jobbet med er bra nok.

Nå begynner vi med eksamen, tvi tvi

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc