Liker'u ikke krøll erru døll
Rosalind Opdal

Rosalind Opdal

Student

Liker'u ikke krøll erru døll

Postet av Rosalind Opdal den 19. Aug 2015

Hvor fint er dog ikke krøller? I hvertfall slike krøller man styler og setter opp med hårruller!

Det å rulle hår inn i hårruller var mye mer komplisert enn jeg trodde.
Når lærerne her på skolen gjør ting ser det så lett ut, men sånn er det vell alltid med alt, er du flink ser det lett ut, er du ikke det, så vell....

I starten slet jeg en del med å klare å rulle stramt, og å ta riktig mengde hår i hver passé, men etterhvert som timene gikk, og jeg fikk øvd, gikk alt mye bedre.
Øvelse gjør mester!

Klistra tegningene mine til speilet ved hjelp av vann #SvartmagiHer er det ferdige resultatet av opprullingen på dukken.
Jeg kom på gruppe med en som mestret dette til de grader, så jeg kan desverre ikke ta æren for alt, men jeg skal bli best, bare vent!Hårruller skader heller ikke håret på samme måte som en krølltang, så hvorfor ikke lære seg dette med hårruller, og skåne hodebunnen din for massemord av hårstrå?

Jeg synes pin-up hår er fantastisk fint, og blir så inspirert til å klare dette med hårruller nå når vi lærer oppsett til det og hele pakka!

Tenkte jeg skulle legge ved noen bilder (hentet fra tumblr igjen) som inspirerer!I morgen er nok en dag med kruseduller og krøll, da skal vi få lov å starte med klassisk oppsett, woopwoop!


Spenne(nde) med hår, dere! (hahahah, jeg er morsom).


God kveld!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc