Not so easy as it seems
Caroline Eriksen

Caroline Eriksen

Not so easy as it seems

Postet av Caroline Eriksen den 19. Aug 2015
I dag var dagen vi skulle prøve å rulle opp håret for første gang. Dette var noe jeg trodde var en rimelig enkel oppgave.. Jeg mener, ta litt hår på en rull og rulle det opp mot hodebunnen? Easy! Men da tok jeg veldig feil. Alt startet nok en gang med å analyse og skissetegning. Skissetegningen ble jeg veldig fornøyd med - vi skulle lage svinekam med volum i front. Alt gikk veldig greit helt til vi faktisk skulle prøve å gjennomføre dette her da. Vårt forsøk på å få disse hårrullene til å sitte og ikke prøve å miste et hårstrå ut av spolene skulle være en tålmodighetsprøve uten like! Vi skjønte rett og slett ikke hvordan dette skulle gå til.. Etter et par timer sto Talita og jeg der fortsatt som et spørsmålstegn, med en smule mindre tålmodighet. Hvordan kan frisører få dette til å se så fint og lett ut?Sånn så det ut før rullene kom på plass. Hm, lurer på hva slags feil vi gjorde... Haha :)

Kristine (læreren vår) så at vi slet, hun viste oss flere teknikker og plutselig så så vi at vi hadde gjort helt feil. Alt ga mer mening. Vi fikk vår første spole til å sitte, hurra! Mye gikk bedre, helt til det var på tide å rulle på siden av hodet. Da kom problemet med at så fort vi tok kammen og skulle gre gjennom håret og begynne med å sette nye spoler i håret igjen så fulgte håret fra de første spolene med og MYE ble ødelagt. Dette var en utrolig vanskelig oppgave, men vi var overbevist om at dette skulle vi få til! Vi skulle ikke gi oss ihvertfall!
Vi er enda ikke ferdig med vår første opprulling, men alt i alt så er vi fornøyde med det vi har fått til og er stolte av oss selv :)

Ble ganske så fornøyd med tegningen! Svinekam med volum i front


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc