Svinekam?
Ragnar Wilhelm Molde Ødegård

Ragnar Wilhelm Molde Ødegård

Student

Svinekam?

Postet av Ragnar Wilhelm Molde Ødegård den 20. Aug 2015I dag har vi prøvd oss på å lage svinekam. For mange er dette kun en matrett, men i hårverdenen er det en av de mest klassiske (og vanskeligste) oppsettet man kan gjøre.
Vi brukte dukkene som vi rullet opp håret til i går og skulle da tupere, børste og forme til en svinekam.
Tenkte vel før jeg begynte at dette ikke kunne være noen sak. Men etter å ha prøvd på å få rullet den klassiske pølseformen et par ganger uten suksess skjønte jeg at det ikke var så lett likevel.
Etter rundt 3-4 timer klarte jeg endelig å få til noe som liknet på en slags de-fragmentert pølseform på den stakkars dokka, men det så virkelig ikke vakkert ut. Men men. Da er det bare å øve mer. Øvelse gjør mester after all.

Etter at vi hadde øvd på svinekam og et annet oppsett vi fikk instruksjoner til fikk vi lov å være littegranne kreative. Og jeg må si at jeg endte opp med et... Vel.. Heller merkelig utfall.
Her er det:

2015-08-20 15.13.36.jpg

Helt til slutt legger jeg ved noen bilder av hvordan svinekammen i sin prakt egentlig skal se ut (tok dessverre ikke bilde av min egen da jeg ikke var sånn super fornøyd, men får gjøre det neste gang)Gleder meg til en ny dag med nye utfordringer i morgen!
Snakkes c:

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc