De første ukene på Adam og Eva Skolen
Cathrine Storrød Pettersen

Cathrine Storrød Pettersen

Frisør

De første ukene på Adam og Eva Skolen

Postet av Cathrine Storrød Pettersen den 24. Aug 2015

Mitt navn er Cathrine, og jeg kommer fra den lille øy-kommunen, Hvaler. Jeg har vært litt sein med å sette i gang denne bloggen, men nå er endelig dagen (kvelden) her!
Først og fremst så vil jeg bare uttrykke hvor mye jeg setter pris på muligheten jeg har blitt gitt ved å få plass hos drømmeskolen min. Jeg har lenge ønsket å bli frisør, men jeg har ikke turt å satse. Etter et år på universitetet fant jeg endelig ut at det var på tide å få litt bein i nesa og bare sette seg ned og skrive søknad. Så nå sitter jeg her da - i min tredje uke på Adam og Eva Skolen. Jeg er utrolig fornøyd med blide og kreative lærere, en stor og flott klasse og mest av alt er jeg glad jeg får lære grundig det jeg ønsker å jobbe med.

Vi har lært mye på veldig kort tid allerede. Det har vært mye frustrasjon og følelsen av at man ikke får det til, men så kommer lærerne med et smil, korrigerer deg litt - og vips! Du har fått det til! Jeg synes det er flott at vi blir mast på om at vi må være nøye, for det vil absolutt vise seg nyttig senere.

Stay tuned, Cathrine0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc