ITS HERE
Maria Oppedal

Maria Oppedal

Student

ITS HERE

Postet av Maria Oppedal den 26. Aug 2015

Hallo!
Ååh, idag kom dagen jeg har ventet på helt siden jeg startet på Adam og Eva skolen. Vi lærte nemlig vår første grunnklipp idag, helform. Vi delte inn inndelinger på dukken og startet å klippe. Når man først starter, så er det veldig vanskelig å slutte skal jeg innrømme! Jeg kunne ha klippet en hel dag om ikke mer, dette er virkelig noe jeg elsker. Alt er så spennende og det er så gøy å endelig få holde en saks i hånden.
Inndelingene var noe jeg slet med en ganske god stund, så fikk ikke klippet så veldig mye før vi måtte pakke sammen for å rydde. Men for min del så slipper det ingen rolle, for jeg tar meg den tiden jeg trenger når jeg nettopp har lært det. Det kommer en dag imorgen også med helform klipp, og jeg gleder meg!
Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle om enn dette, men jeg kan avslutte blogginnlegget ved å vise dere noen bilder fra dagen idag.Jeg har dessverre ikke noen bilder som jeg tok mens jeg klippet på min dukke. Var altfor opptatt og konsentrert til å i det hele tatt tenke på og ta bilder til bloggen, hehe! Men skal prøve å få tatt noen som jeg kan vise dere imorgen! :-)


- MARIA OPPEDAL
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc