Livet på kanten av Karl Johan- Grenseland, Grenseliv, Grensen.
Rosalind Opdal

Rosalind Opdal

Student

Livet på kanten av Karl Johan- Grenseland, Grenseliv, Grensen.

Postet av Rosalind Opdal den 1. Nov 2015

"Velkommen til Adam og Eva Grensen, du snakker med Rosalind."

-Kjenner jeg er litt lei av min egen stemme.

Utplassering er så utrolig spennende!Jeg er fantastisk heldig som har kommet på DET sannsynligvis BESTE stedet i verden å være utplassert.

Fantastiske frisører, fantastiske lærlinger. Utrolig dykitge, utrolig hyggelige, tar sitt arbeid seriøst, men er alltid muntre og virker som de virkelig liker å være på jobb!Jeg har fått observere Inger Lise Moa på farge, og Eirik Thorsen på både farge, klipp og føn.


Bare måten Eirik rundbørsteføner på er en fascinasjon og burde være en turistattraksjon i seg selv. Så du kan jo tenke deg at farge og klipp er ganske kult!


Det samme gjelder og for de andre frisørene som jobber på Grensen vil jeg nok si. Alt virker som det går så lett for dem, når det i virkeligheten er så superkomplisert (Ihverfall i min verden).
HERREGUD så mye man lærer når man får være rundt mennesker som kan så mye!

Jeg har lært så mye kult denne uka jeg har vært utplassert, og jeg har gledet meg til å dra på jobb hver dag. Nå har jeg fri helt frem til tirsdag, siden jeg skal jobbe lørdag. Jeg synes helt ærlig det er litt kjipt, jeg skulle gjerne vært der hver dag, hahh!

(Det virker kanskje som de har bedt meg reklamere for dem nå, men jeg er faktisk rett og slett bare fascinert)
Du trodde kanskje hårvask var lett...

..

Jeg må fortsatt virkelig få øvd meg.

Jeg sliter med å ikke spyle de stakkars folkene som melder seg frivillig langt inn i øret og i ansiktet (det bedrer seg dog).


Bilder tatt i løpet av uka:

(superrolig mandag utenom det vanlige)

Dette gjorde at de hadde masse tid til å forklare meg ting og tang, så jeg var veldig fornøyd!


Alle burde bruke denne clayen imo


Til og med doen er søt mot meg her!


MEN i morgen er en stor, spennende dag uansett, selvom jeg ikke er på jobb. For da er jeg nemlig SÅ heldig å få sitte hårmodell for Lars Eriksen Eitran! ææææh! (før og etter bilder kommer i morgen)

Jeg synes Emily Autumn har inspirerende, kult hår, og jeg mener det er ganske passende å poste litt av henne, i og med at det var halloween i går!-OBZDIDOBZ! Jeg har nå begynt å bruke "galleri"-tingen her på bloggen, så om du vil se bilder av arbeidene mine legger jeg de ut der,woop!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc