To forferdelig triste måneder
John Sverre Nergaard

John Sverre Nergaard

Student

To forferdelig triste måneder

Postet av John Sverre Nergaard den 11. Nov 2015

Som overskriften sier, så må de to foregående månedene vært de tristeste hittil. Men fortvil ikke, alt skal bli bedre - JEG er nemlig tilbake!


(For de av dere som ikke var heelt sikre på hva jeg mente med det jeg nettopp skrev, så mener jeg at det må ha vært utrolig trist, for dere lesere, å vente i over TO måneder på et nytt innlegg - jeg beklager på det sterkeste.) knis*


Over til noe helt annet: De to forrige ukene har vi, elevene på skolen, vært på utplassering. Jeg var så heldig å bli utplassert på Adam og Eva Grensen. Det var utrolig lærerikt og gøyalt på samme tid. Jeg likte meg kjempegodt i salongen, og fant raskt tonen med frisørene som jobbet der. Dit hadde jeg virkelig ønsket meg tilbake.


Vil du vite mer om Adam og Eva Grensen, så kan du trykke HER.


Før dette har jeg også gjort masse annet, som jeg dessverre ikke har vist til dere. Jeg har blant annet hatt fargemodeller og permanentmodell. Én av de jeg farget, var min vakre klassevenninne, Silje. Resultatet kan dere se under. (Dersom dere ønsker å se de andre modellene mine, er det bare å titte på hårkontoen min på Instagram. Den finner du ved å trykke HER.)Vi har også nettopp begynt med kundeperiode! Les mer om dette i neste innlegg.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc