HYPE.
Rosalind Opdal

Rosalind Opdal

Student

HYPE.

Postet av Rosalind Opdal den 25. Nov 2015

Massemasse på en gang, alt sammen, herregud!

Eksamener i hytt og pine, og det føles som jeg sitter i saksa iblant, men på samme tid skulle jeg bare ønske jeg hadde enda flere klippekunder!

Vi har kundeperiode nå, jeg har klippet, stripet, farget, kuret.Selv det å vaske hår som visse klager over er faktisk hyggelig synes nå jeg (Ikke for å være helt creep).

I starten var det skummelt med alt sammen, og det er det vell egentlig litt fortsatt, men jeg har det så gøy!

Ingenting gjør meg gladere enn når jeg får gjøre andre glade, og det å få noen til å føle seg fine er en fantastisk følelse!

Fornøyde kunder er så utroooolig koselig!Når vi ikke jobber med kunder jobber vi med noe som heter "De 14 arbeidene" på dukke.


Jeg begynner å bli ganske dreven på å pakke folier, noe jeg er stolt av, fordi jeg slet så ekstremt med dette i starten.Mandag bestod jeg "kreativ styling" og jeg klarte nesten ikke ta bilde fordi jeg ble så glad at jeg skalv. #DramatiskVesen


I dagens Inspobilder vil jeg faktisk ikke stjele bildene fra tumblr, men faktisk fra noen av mine favoritt instagrammere:@kaylahadlington

@luanna90
@jelkajpg@evelina.forsell@thebluejorisSom mine lesere sikkert har fått med seg så hadde jeg det veldig fint på utplasseringen min på Grensen og lærte massemasse!

Utplassering nr.2 fikk jeg på Adam og Eva Nedre Slottsgate, noe som blir utrolig spennende!

Jeg var innom bare for å titte på salongen forige uke (før jeg visste noe om utplasseringen) og den er dødsfin, kjempesvær og superfancy! Frisørene jeg har snakket med som som jobber der (Hege og Lars) er fantastiske, og jeg kan tenke meg at de andre er det og.

Gleder meg!


Snart er semesteret over, og nå gjennstår det bare noen dager med kunder også MASSE eksamener, utplassering nr.2, for så å komme ut i lærlingetiden.

ÆH! <3


Skal få massemasse søvn i natt, god natt shnuppser!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc