Endelig!
Anja Jenssen

Anja Jenssen

Student

Endelig!

Postet av Anja Jenssen den 9. Mar 2016

ENDELIG fikk vi lov å farge og dagens prøvekanin var Renata fra klassen.

Vi gikk gjennom fargekart på forhånd samt tenkte ut hvilken refleks vi skulle ha. Fargen vi bestemte oss for var 05RR, Polish Ruby, fra Redkens Shades creme (og 3 % H2O2). Grunnen til at vi valgte denne og ikke INOA var at Renata ønsket en farge som vil fade ut etter x antall vask og ikke en permanent farge som da ville gi henne en "hard" ettervekst. Renata bruker kalde toner i både sminke og klær til vanlig, og ønsket da en kald refleks noe som fargen ga.


Utgangspunktet var naturfarge, ettervekst, til ca litt over nakkeområdet med gammel farge i lengden (7-8). Naturfargen var mellom 6-7. Håret til Renata er svært tykt og har en god lengde samtidig som hårkvaliteten er god.
Utførte en klassisk påføring av farge pga hårets lengde og tykkelse. I tillegg gir den et ryddig utgangspunkt når farge skal smøres inn. 05RR tok vi x 2 for at fargen skulle komme ordentlig frem noe som kom frem etter runde to i stolen.

Fra vi startet til vi stoppet tok jeg tiden på meg selv for å ha et utgangspunkt i hvor lang tid jeg brukte. Første runde ettervekst brukte jeg ca 20 minutter på men pga hårets tykkelse og lengde brukte jeg til sammen på ettervekst og lengder litt over en time tilsammen.
Etter 20 min. ventetid var det en runde i vasken før vi fønte håret og begynte på "lag nummer to". Siste runde brukte jeg ca 10 minutter på ettervekst før vi jobbet med lengdene så rundt kl 13 hadde vi gjennomført to runder med farge, vask og føn noe jeg sier meg fornøyd med.Håper dere liker resultatet! både jeg og min partner in crime ble fornøyd:)

Legger ved et lite bilde av Fru Iversen som har fått seg ny farge, 515 INOA. Øvelse i påføring av farge 8 mars.


//Bilder egne.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc