Kunder,test og alt som hører med..
Anja Jenssen

Anja Jenssen

Student

Kunder,test og alt som hører med..

Postet av Anja Jenssen den 20. Apr 2016

Dagene flyr å nå er det snart bare EN måned igjen til vi er ferdige på skolen. Tanken er helt sprø siden det føles ut som i går at vi startet 5 januar. Samtidig er vi i kullet i full gang med å brainstorme til vår avgangsvisning som er 20 mai, It's gonna be EPIC!

Slenger ut litt bilder hva jeg hittil har gjort i kundeperioden både på kunder og av tester jeg har bestått, hope you like! :)Første foliestriper (flashlift, redken + gloss 9P + crystal clear) gjennomført. Hadde rimelig store startproblemer når jeg skulle legge folie i nakken(på sidene, diagonalt) men etter litt hjelp fra Maja (lærer) så begynte det å gå seg til. Etterhvert fikk jeg opp farta og teknikken så ila underkant av to timer var foliene i boks før vi kunne starte med gloss. Var noen få folier som hadde sklidd på venstre side men ellers var alt perf' så er utrolig fornøyd med resultatet selv om man så døden i hvitøyet noen ganger når man styrte med foliene:pKort gradering. like lengder bak og i front, jevn overgang til topp. Kunden hadde MYE hår (fikk dessverre ikke tatt før bilde) så klippet først gradering for å fjerne hår før jeg begynte å klippe like lengder. Tok 2 cm av lengden.


Redken shades (creme). Bunn: 05NGr. lengder: 06NA+07WN.


Fikk ikke tatt før bilde men klipt ca 5 cm. Helform.


Kort gradering. før bilder til venstre. kunden har dype viker på sidene så klippet overgangene så jevnt som mulig fra "kort til langt".

Beståtte tester:

Helform-føn 1t.


Fire rader med spiral vikling.1t.


+ fargeinnsmurning, ettervekst 30min.

Litt kos må og til når man har tid;
Oppsett:

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc