Eh, hva gjør jeg nå?
Birgitte Salberg

Birgitte Salberg

Student

Eh, hva gjør jeg nå?

Postet av Birgitte Salberg den 5. Sep 2013

heyho, nå er det snart helg igjen dere! Denne uka har som alle andre gåttveldig fort, men i løpet av tiden har jeg lært så utrolig mye, vært gjennom tre forskjellige graderingef denne uka; økende, minskende og i dag fikk vi demo i parallell gradering. De to første føler jeg er peanuts i forhold til den vi lærte i dag. Akkurat identisk klipp skal vi ikke klippe på mennesker, for skal jeg være helt ærlig så er det ikke den peneste klippen vi kommer til å klippe, men vi ble fortalt at vi ikke bruker hele, men setter den sammen med en annen klipp.

http://skolen.adamogeva.no/blog/post/713/test-parallell-gradering-mandag-17-september

Skulle du allikevel ønske denne klippen, er det bare å komme til meg i oktober :P

Etter lunsj skulle vi få prøve åklippe denne klippen selv. Å lage den første guiden på begge sider gikk greit, men da vi skulle klippe neste passé var det en tanke som stod i hodet mit; hva gjør jeg nå? Jeg stod der med kammen og saksa i hånda og visste i teorien hva jeg skulle gjøre, men jeg klarte bare ikke å klippe! Etter litt frem og tilbake, og en del runder med å spørre læreren hvordan jeg skulle gjøre det, måtte jeg bare ta sats og klippe. Gikk da greit til slutt, ble ikke helt ferdig med den ene siden etter 3 timer, så tempoet må økes i morgen.

Denne klipoen tror jeg kommer til å ta tid for meg å forstå, men på tirsdag skal jeg stå det klar til prøven! Skal bli deilig med en fredag uten prøve :)

Gi alt sammen i morgen for etterpå er det helg!

- Birgitte<3


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc