UKE 33.

UKE 33.

Postet av Kevin Dang den 18. Aug 2016


Første blogginnlegg.


Første skoledag var mandag 15. august. Jeg husker at jeg var nervøs, mer nervøs enn jeg hadde trengt å være. Jeg så det var mange som stod utenfor Adam og Evabygget, og kunne se at flere også var nervøse. Da vi alle kom inn, ble vi godt tatt imot av en av instruktørene og det var snacks og drikke vi kunne forsyne oss. Nam nam, hvem sier nei takk til gratis mat? Hehe. Denne dagen fikk vi informasjon om hvem inustruktørene var, samt masse informasjon om regler og nyttige ting å tenke over.


Vi ble delt inn i 4 forskjellige grupper, det første som slo meg var 'hvordan skal jeg kunne lære meg alle navnene til disse medelevene?' Men det går faktisk litt greit, for jeg kan navn på noen få. Alle gruppene hadde som oppgave å skrive ned hva gruppas mål var, og etter det fikk vi arbeidsoppgaver vi skal utføre mot slutten av dagen, og det er å vaske og rydde skolebygget. Gruppa mi fikk toalett og kjøkken.🙊

Tirsdag, onsdag og torsdag hadde vi undervisning om de ulike grunnklippene, hud og hår, service og kommunikasjon, og bedriftsøkonomi. Det er ikke så mye å si annet enn at det er tungt! Men veldig lærerikt og jeg gleder meg til hver eneste time, selv om jeg må ærlig innrømme og si at det fremdeles er litt uvant å våkne så tidlig, for å ha undervisning klokken 08:30 hver morgen.

Da var første post ferdigskrevet, håper ikke det var kjedelig å lese? Hehhehe.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc