Teoriprøve på mandag...

Teoriprøve på mandag...

Postet av Kevin Dang den 20. Aug 2016

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg her, på en lørdagskveld og oppdaterer bloggen min. Jeg synes at uken har gått ekstremt fort, selv om det pleier å gå veldig sakte når man har mye teori på skolen.


Mandag som kommer har vi om sjamponering og hodebunnsmassasje, og det gleder jeg meg veldig mye til. En av de beste tingene med å dra til en frisør er jo hodebunnsmassasje (synes jeg). Og det jeg gleder meg litt mindre til... Det må være teoriprøven vi har etter lunsj. Jeg føler jeg kan det meste, men jeg kommer nok til å glemme alt i det vi får prøven.

Jeg føler at permen min har blitt veldig tung, er det flere enn meg som føler det samme?

Jeg har brukt min lørdag til å slappe av og koble litt av alt med skole og pensum, men det klarte jeg ikke. Så da satt jeg meg ned for å lese litt og titte litt rundt på YouTube for inspirasjon. Det er så mange dyktige frisører der ute, som for eksempel; Guy Tang, Jenny Strebe, Anna Lee. Guy Tang jobber veldig mye med fashion colors, han gjør det umulige til mulig! Det er så fascinerende og se videoene hans, og man kan virkelig se at han elsker jobben han har. Jenny Strebe lager veldig mange kule updo, krøller og fletter. Og Anna Lee gjør det meste, jeg begynte å følge henne etter at jeg så henne klippe håret til ei annen jeg følger på YouTube.

Vi blogges! Og følg meg gjerne på Instagram, Kevdoeshair. 😁
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc