Hår og stiler jeg har hatt gjennom årene 🙈

Postet av Kevin Dang den 22. Aug 2016

Jeg var som alle andre barn, opptatt av spill, spill og spill. Jeg husker på barneskolen så drev alle med Pokémon kort, Pogs, Dracco heads og hørte alltid på Hits For Kids, for det var det som var best, haha.

Jeg tror ikke jeg ble opptatt av hår og mote før jeg begynte på videregående skole, før den tiden så så jeg rett og slett ut som en dass, tok hverken vare på huden eller håret mitt. Så jeg blir alltid flau når jeg tenker over hvor slitt hår jeg hadde og hvor tørt huden min var.

Under er en oversikt over bilder av meg fra 2011 til 2016, hadde noen bilder fra 2009 også, men de er ekstremt dårlige der man nesten ikke ser noe som helst. Heldigvis finnes det gode fotoapparater i 2016. Jeg har hatt mange forskjellige farger, men som oftest har jeg holdt meg til brunt, kobber, og rødlige toner.

2011 - Her hadde jeg hårfargen: kobber.

2012 - Haha, eneste bildet jeg hadde med denne fargen. - Men her farget jeg håret sort med røde striper, men på dette bildet så har fargene gått litt bort, det var intese farger til å begynne med. Og jeg kommer ALDRI igjen til å farge håret mitt sort, det så unaturlig ut på meg.

2012 - Etter tabben med sort og rødt bestemte jeg meg for å klippe meg kortere og hadde mørkebrunt hår istedet, nesten lik min naturlige hårfarge.

2013 - Så ble jeg lei av det mørke håret og bestemte meg for å gå tilbake til kobber

2013 - Fremdeles kobber, hehe.

2014 - Her hadde jeg rødt hår, men det synes kanskje ikke så altfor godt på bildet.

2014 - Rester av farge fra forrige bildet.

2015 - Ble lei av å farge håret så jeg tok en pause. Her er håret mitt brunt med / solbleket med litt rester fra gamle farger.

2015 - Her har etterveksten vokst seg mye ut, og i 2016 har jeg ikke farget håret i det hele tatt. Sist gang jeg farget håret mitt var desember 2014.

Så nå som jeg går på Adam og Eva Skolen, hvem vet? Kanskje jeg ender opp med en crazy farge? Hehe.

Farger du håret ditt? Og hvor ofte gjør du det?