French Twist Updo

French Twist Updo

Postet av Kevin Dang den 25. Aug 2016

Hallo alle sammen! I dag har vi hatt en fantastisk morsom, men utfordrende dag. Vi har hatt sjamponering og hodebunnsmassasje på hverandre. Også har vi tupert hår og laget svinekam / lokketopp.

Vi ble delt inn i to grupper, D og C var sammen og hadde sjamponering og hodebunnsmassasje først. De andre jobbet med arbeidstegning før de gikk løs på dukkehodene. Jeg og Serine vasket håret til hverandre. Og nei, det var ikke enkelt i det hele tatt, men det ble enklere mellom hver gang. Til å begynne med så skummet sjampoen veldig lite, og andre gang gikk det mye bedre.

Etter sjamponering og hodebunnsmassasje fønet vi og stylet hverandres hår. Jeg var halvveis ferdig med å føne håret til Serine før Hege (lærer) kom og rettet opp i en feil jeg gjorde. Jeg skulle føne håret med hårføneren fra toppen over rundbørsten istedet. For på den måten jeg fønet håret på så ville bare nedre del bli tørt samtidig som jeg hadde forstyrret skjellaget i håret om jeg ikke husker feil. Jeg setter stor pris på at lærere og instrutørene sier ifra at vi gjør feil slik at vi kan lære og gjøre det bedre neste gang.Her er det ferdige resultatet av min svinekam. Det er MYE vanskeligere å lage denne frisyren enn man tror. Det tar også veldig lang tid, man må dele håret inn i ulike fragmenter, og disse må være clean, tupere håret og gre det ut igjen så det blir fint.
Jeg er ganske fornøyd med resultatet, det er såklart småting jeg ville gjort annerledes. Men nå som jeg har lært meg teknikkene så kan jeg bare gjøre det bedre neste gang! :-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc