Fønteknikk

Fønteknikk

Postet av Kevin Dang den 26. Aug 2016

I dag startet vi dagen med demo i helform fønteknikk med bruk av denman børste og hårføner. Igjen, det så veldig enkelt ut, men tro meg... Det er det rett og slett ikke, men som jeg digger dette! Selv om jeg synes det er vanskelig så kunne jeg stått hele dagen og øvd meg flink, for dette var virkelig gøy. Av alle ting vi har gjort hittil så tror jeg at føn er min favoritt så langt, selv om jeg ikke er veldig flink til det.

Dessverre så ble det ingen bilder i dag. Dagen gikk så fort og jeg brukte heller 10 minutters pausene mine til å føne hår. Så morsomt syntes jeg det var at jeg ikke brydde meg om pause selv om jeg var litt sulten, hehe. (Ikke gjør som meg) Det er viktig å spise eller drikke vann om man er sulten eller tørst. Jeg var bare så fokusert at jeg ikke klarte å gi slipp på hårføneren og børsten.

Etter lunsjpausen hadde vi demo i rundbørste fønteknikk for både kort og langt hår. Jeg personlig syntes kort hår var mye enklere. For etter demo fikk vi prøve oss på en av delene først, så jeg valgte langt hår da jeg trodde det ville være enklere, men så feil kan man ta. Det ble rett og slett for mye hår og fokusere på, mens kort hår var enklere å få gjevnt volum og shine.

Så nå er det helg folkens! Det skal bli godt for kroppen og slappe av litt, men jeg gleder meg til mandag. God helg da folkens!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc