Varmeverktøy

Varmeverktøy

Postet av Kevin Dang den 30. Aug 2016Hallo-o, i dag har vi hatt om retningsføn og diverse føn ved bruk av ulike børster, og etter lunsj hadde vi om varmeverktøy. Jeg følte endelig at jeg fikk til å føne håret rett med bruk av en rundbørste, og i tillegg få bevegelse på håret med en rundbørste. Jeg har tidligere prøvd å føne venninners hår med rundbørste og aldri fått til en fin wave i håret, men det fikk jeg altså til i dag. Følte at tiden gikk så ekstremt fort i dag, så jeg rakk ikke å knipse noen bilder før lunsj.(Tiden går alltid fort når man har det gøy :-))

Hehe, dukken min har fremdeles ikke fått noen navn, tips?


Her har jeg krøllet hodet med bruk av to forskjellige krølltanger. Til venstre har jeg brukt en tynn tang, mens til høyre har jeg brukt en mye tykkere krølltang. Jeg følte det gikk veldig greit siden jeg har krøllet mye hår tidligere. MEN, vi lærte en annen teknikk i dag som heter Twist Wave. Og denne metoden var veldig tricky til å begynne med, men etterhvert så fikk jeg det til. Og da var det ikke så veldig vanskelig lengre. Denne teknikken gir håret en veldig fin curl/wave, spesiellt når man grer ut håret.

Jeg synes dagen i dag har vært veldig morsomt, varmeverktøy er noe jeg er kjent med da jeg retter mitt eget hår så og si hver gang etter jeg vasker håret. Jeg føler håret blir mye sunnere av at jeg gjør det også, det både ser fint ut og kjennes mykt ut når det er rettet ut siden jeg har fall i håret.

Her har jeg krøllet ei venninne med bruk av rettetang og ulike størrelser på strikkepinner. Og dette tar lang tid..... men håret blir så fint!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc