Back to basic | kurs
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Back to basic | kurs

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 12. Sep 2016

I helgen holdt Adam og Eva Skole og Akademi et to - dagers kurs i Basic Klipp. Caroline, Tonje og Eirik var kanskje grønnkledde, men langt i fra grønne i det de kurset i. Helgen var fylt opp av nøye gjennomgang av klipp, og masse inspirasjon fra denne drevende Adam og Eva trioen.

"Super bra og morsomt kurs"

Tine Aileen/kursdeltakerAkademiet Basic

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Nå har vi utviklet et eget modulbasert program som øker og finspisser dine tekniske ferdigheter som fagperson. For å gi deg ­mestringsfølelse og motivasjon, holdes våre kurs av rutinerte og særdeles dyktige medarbeidere i Adam og Eva-systemet.


Basic blir pedagogisk gjennomført med demonstrasjoner, trening på dukkehode og ”hands on-trening”. Nivået er basert på frisører med svennebrev. Enten om du akkurat har tatt svennebrevet, eller om du har flere års erfaring, gir kurset en grundig og videreutviklende ­gjennomgang av basekunnskap. Dette vil gi deg trygghet i din utvikling som fagperson.


For spørsmål om kurs, ta kontakt på mail: akademiet@adamogeva.no0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc